Politieagente probeert een groep vechtende tieners uit elkaar te halen. Dan gebeurt er iets bijzonders

Politieagente probeert een groep vechtende tieners uit elkaar te halen. Dan gebeurt er iets bijzonders

Geen gewelddadige confrontatie, maar een danswedstrijd!

Deze week haalde de politie in Washington, DC een groep vechtende tieners uit elkaar. Even later zei deze vrouwelijke agent dat het groepje dat er nog stond, weg moest gaan. Toen gebeurde er iets heel onverwachts.

Één van de tieners, genaamd Aaliyah Taylor, liep naar de agente toe. Ze ging geen confrontatie aan, maar speelde het liedje Watch Me (Whip/Nae Nae) op haar telefoon, en begon het nae nae-dansje te doen. De agente lachte haar uit, en zei dat ze veel betere dansmoves had!

Wat er toen plaatsvond, was een epische danswedstrijd tussen de politieagente en het meisje dat even daarvoor nog had lopen vechten. Als de agente zou winnen, moesten de tieners vertrekken. Als Aaliyah zou winnen, mocht haar groepje blijven staan. Aaliyah postte de video op Facebook, en de reacties waren enorm verbaasd. Je hoort immers steeds vaker over politiegeweld, en positief nieuws over de politie is zeldzaam (zeker in Amerika). Aaliyah was ook enthousiast over de sympathieke actie van de agente:

In plaats van dat we ruzie maakten, probeerde ze er een positieve draai aan te geven en er iets leuks van te maken. Ik had nooit verwacht dat politieagenten zo cool konden zijn! Er zijn goede politieagenten.

Ook de burgemeester van Washington, DC prees de actie van de politievrouw. Zelf wilde de wetsdienaarster liever niet in de bekendheid treden, naar eigen zeggen vond ze het nogal gênant dat haar actie zo in de publiciteit was gekomen. Ze is een veteraan die drie jaar in Irak heeft gediend. Deze video toont aan dat ze ook in eigen land niet met zich laat sollen!

[video width="222" height="400" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/12186966_792864390823786_1035452562_n.mp4"][/video]

Lees meer over:
Politie dansen veteraan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties