Koning Willem-Alexander bezoekt zijn zieke Maxima in het ziekenhuis. Dit is wat de artsen hem zullen zeggen

Koning Willem-Alexander bezoekt zijn zieke Maxima in het ziekenhuis. Dit is wat de artsen hem zullen zeggen

Het gaat nog altijd niet van een leien dakje met de gezondheid van Koningin Maxima.

Koningin Maxima is nog altijd niet genezen van haar relatief ernstige nierbekkenontsteking die zij opliep op staatsbezoek in China. De problemen waren zo erg, dat de vrouw van het staatshoofd de reis eerder moest verlaten en met spoed werd opgenomen in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Da's een flink eind vliegen vanaf de oostkust van het Aziatische China.

Inmiddels is het gehele bezoek ook afgerond en is ook Koning Willem-Alexander weer veilig in Nederland. Ondanks dat de vorst waarschijnlijk met een flinke jetlag kampt, verspilde hij geen moeite en reed meteen naar Den Haag. Een bezoekje aan zijn echtgenote was belangrijker dan bijslapen:

Koning Willem-Alexander bezoekt vanavond zijn vrouw koningin Máxima in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. De koning ging op visite na terugkomst van zijn staatsbezoek aan China.

Het bezoekje van de Koning aan het Haagse hospitaal is waarschijnlijk de eerste van velen. Royalty-deskundige Marc van der Linden legde in RTL Boulevard uit dat Maxima op aanraden van haar artsten voorlopig nog niet naar huis zal mogen:

De Koningin kan zich gelukkig gesterkt voelen door de gedachte dat heel Nederland achter haar staat. Maxima is namelijk met afstand het populairste lid van het Koninklijk Huis!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties