Prachtig om te zien! Irakese luchtmacht bombardeert ISIS tot een hoopje as

Geen categoriejun 03 2016, 10:00
Nadat de Irakese luchtmacht klaar is met deze terroristen is er niets meer van hen over.
Goed nieuws: ISIS staat zwaar onder druk. De terreurgroep beheerst nog altijd grote delen van Syrië en Irak, maar in de stad Fallujah hebben de jihadisten niets meer te zoeken. De Irakese stad is nu bijna volledig in handen van het Irakese regeringsleger, die de strijd tegen ISIS keihard vechten. Eerder vandaag onthulde de Irakese luchtmacht spectaculaire beelden van de bombardementen op ISIS.
Precisie-aanvallen met drones, massale bombardementen vanuit bommenwerpers... Alles wordt ingezet om de jihadisten te reduceren tot een hoopje as. De volgende video laat verschillende soorten aanvallen zien, maar wat al deze aanvallen met elkaar gemeen hebben is dat er tientallen ISIS-strijders een enkele reis naar de hel krijgen!
Oorlog is nooit iets om blij van te worden, maar het is gewoon mooi om te zien hoe de terroristen van ISIS een koekje van eigen deeg krijgen. ISIS verkracht kleine meisjes als seksslavinnen, steekt complete gezinnen in brand en onthoofdt pubers vanwege hun muzieksmaak. Zo'n bombardement is hun verdiende loon.
Helaas toont ISIS zelfs nu nog hun wreedheid in Fallujah. De groep heeft tienduizenden burgers gedwongen om in de stad te blijven, ondanks de hevige strijd die er woedde. De jihadisten gebruiken burgers als menselijk schild. Toch heeft dat niet voorkomen dat het Irakese leger de jihadisten keihard aan het verjagen is. Zet 'm op, leger van Irak! Niet rusten voordat heel het land is bevrijd van die ISIS-psychopaten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten