Prachtig! Dankzij Jill Roord winnen de Oranjeleeuwinnen van Nieuw-Zeeland (1 - 0)

Prachtig! Dankzij Jill Roord winnen de Oranjeleeuwinnen van Nieuw-Zeeland (1 - 0)

Het Nederlands vrouwenelftal heeft haar eerste overwinning geboekt! Tijdens de WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland waren de Oranjedames nét sterk genoeg om de wedstrijd te winnen. De wedstrijd werd niet zomaar gewonnen, maar na een kopstoot van Jill Roord lukte het.

Over het algemeen lijken de Nederlanders tevreden over de prestaties van de #oranjeleeuwinnen. Matchwinner Jill Roord was erg tevreden:

"Ik stond al heel lang droog in Oranje en dat ik dan de winnende mag maken, dat is bizar. Ik ben echt een beetje in de war. Dit is waar ik op hoopte. Dat dit dan in de eerste wedstrijd op een WK gebeurt... Dat is heel mooi."

Gelukkig is de droogte nu omgezet naar een doelpunt en won Nederland dankzij dat ene moment wél de wedstrijd. Tegenstander Nieuw-Zeeland zette de Nederlandse dames vast en verdedigde eigenlijk alleen maar, in de hoop in een counter te kunnen scoren. Maar na lang ploeteren kwam er dan toch de verlossende kopbal.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties