Prachtige beelden: Amerikaanse straaljager vernietigt het dodelijkste wapen van ISIS

Geen categoriemei 13 2016, 6:00
De luchtaanvallen tegen ISIS hebben een explosief effect! Deze jihadisten krijgen een enkele reis naar de hel.
Als je soms leest over de gruweldaden van ISIS, lijkt het wel alsof deze jihadistische psychopaten ongestoord hun gang kunnen gaan. Christenen onthoofden, piloten verbranden, vrouwen tot seksslavin maken... Niets is te gek of te wreed voor de slagers van ISIS. Maar gelukkig begint de wereld langzaam maar zeker in actie te komen tegen deze walgelijke terreurorganisatie. Vooral door middel van keiharde luchtaanvallen.
Screen Shot 2016-05-11 at 14.15.15
Één zo'n luchtaanval is te zien in deze video. De airstrike werd uitgevoerd door een straaljager van de internationale coalitie die onder leiding van Amerika tegen ISIS strijdt. Dit zijn bijzondere beelden, want deze straaljager neemt het meest gevaarlijke wapen van ISIS onder vuur. En dat is geen onthoofdingsmes, maar een levensgevaarlijke autobom. ISIS gebruikt autobommen om dodelijke aanslagen te plegen in Syrië en Irak, bijvoorbeeld op de Koerdische strijders die de terreurgroep proberen te verslaan. Door een auto volledig vol te stouwen met explosieven, kan het voertuig veranderd worden in een extreem dodelijk wapen dat in één keer tientallen slachtoffers kan maken.
screen shot 2016-05-12 at 1.19.42 pm
Elke autobom die wordt gesloopt door een luchtaanval, staat dus voor tientallen levens die worden gered. Het is dan ook geweldig om te zien hoe zo'n auto met jihadist en al van de wereld wordt geblazen. De straaljager richt zijn vizier op de terroristische wagen, mikt... en vuurt. Bam! Dat is één jihadist en een levensgevaarlijke autobom minder. Doei! Veel plezier met je 72 maagden, want hier op aarde zal deze terrorist weinig meer kunnen uitrichten. Hopelijk zullen we nog véél meer van dit soort beelden zien, want het is hoog tijd dat ISIS keihard wordt aangepakt! Mooie beelden om straks het weekend mee te beginnen, vind je ook niet?
https://www.youtube.com/watch?v=Y7mhY_9sk8I
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten