Yolanthe mist nooit een kans om Xess Xava deze woorden te vertellen waar iedereen van kan leren

Geen categorieapr 15 2016, 14:00
Yolanthe bewijst weer eens dat haar Xess Xava de schattigste beroemde baby van Nederland is.
Je kunt van Yolanthe zeggen wat je wilt, maar vriend en vijand zullen het erover eens zijn dat ze een bijzondere vrouw is. Ze heeft een haast on-Nederlandse allure en kan er zelfs in een trainingspak uitzien als een wereldster. En zelfs na haar bevalling ziet ze er super uit. Maar toch is Yolanthe op één punt wezenlijk veranderd sinds ze moeder is geworden – ze beseft nu dat glitter en glamour ondergeschikt is aan haar dierbaren, en al helemaal aan haar kindje.
Want Xess Xava staat absoluut op nummer één bij Yolanthe, en dat laat ze graag aan de hele wereld weten. Daarom post ze regelmatig schattige foto's van het kleine ventje. Haar blijdschap wil ze met iedereen delen, en haar volgers genieten ervan. Maar het blijft niet bij foto's, Yolanthe deelt ook een belangrijke les met ons:
https://www.instagram.com/p/BEK9q6nuv2H/?taken-by=yolanthecabau
"Never miss an opportunity to tell your child, 'I love you'," schrijft Yolanthe bij deze foto. Mis nooit een gelegenheid om je kind te vertellen dat je van hem of haar houdt – een les die niet alleen opgaat voor je kind, maar ook voor andere dierbaren in je leven.
Yolanthe zelf mist in ieder geval nooit een kans om "ik hou van je" tegen Xess Xava te zeggen en daarmee is ze een voorbeeld. Yolanthe is niet alleen leuk om naar te kijken, ze zegt ook best zinnige dingen! Laten we ons allemaal voornemen om dit weekend eens "ik hou van je" te zeggen tegen de mensen die ertoe doen – en laten we die woorden ook omzetten in daden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten