Yolanthe mist nooit een kans om Xess Xava deze woorden te vertellen waar iedereen van kan leren

Yolanthe mist nooit een kans om Xess Xava deze woorden te vertellen waar iedereen van kan leren

Yolanthe bewijst weer eens dat haar Xess Xava de schattigste beroemde baby van Nederland is.

Je kunt van Yolanthe zeggen wat je wilt, maar vriend en vijand zullen het erover eens zijn dat ze een bijzondere vrouw is. Ze heeft een haast on-Nederlandse allure en kan er zelfs in een trainingspak uitzien als een wereldster. En zelfs na haar bevalling ziet ze er super uit. Maar toch is Yolanthe op één punt wezenlijk veranderd sinds ze moeder is geworden – ze beseft nu dat glitter en glamour ondergeschikt is aan haar dierbaren, en al helemaal aan haar kindje.

Want Xess Xava staat absoluut op nummer één bij Yolanthe, en dat laat ze graag aan de hele wereld weten. Daarom post ze regelmatig schattige foto's van het kleine ventje. Haar blijdschap wil ze met iedereen delen, en haar volgers genieten ervan. Maar het blijft niet bij foto's, Yolanthe deelt ook een belangrijke les met ons:

https://www.instagram.com/p/BEK9q6nuv2H/?taken-by=yolanthecabau

"Never miss an opportunity to tell your child, 'I love you'," schrijft Yolanthe bij deze foto. Mis nooit een gelegenheid om je kind te vertellen dat je van hem of haar houdt – een les die niet alleen opgaat voor je kind, maar ook voor andere dierbaren in je leven.

Yolanthe zelf mist in ieder geval nooit een kans om "ik hou van je" tegen Xess Xava te zeggen en daarmee is ze een voorbeeld. Yolanthe is niet alleen leuk om naar te kijken, ze zegt ook best zinnige dingen! Laten we ons allemaal voornemen om dit weekend eens "ik hou van je" te zeggen tegen de mensen die ertoe doen – en laten we die woorden ook omzetten in daden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
liefde Yolanthe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties