Pragmatische google seks

Geen categoriejul 11 2013, 8:56
Pragmatisch. Ik wilde het woord gebruiken in een vrij serieuze mailwisseling over een delicaat onderwerp. Om er zeker van te zijn dat ik het woord in de juiste context zou gebruiken zocht ik de definitie op in de Dikke van Dale. De online versie. De website houdt een lijst bij van de honderd meest opgezochte woorden. Nu blijkt dat pragmatisch het meest opgezochte woord is! Het staat op nummer 1! Lichtelijk teleurgesteld concludeer ik dat ik eigenlijk ontzettend doorsnee ben.
Op nummer 2 en 3 staan de woorden google en seks. Ik klik door... “Seks; Seksuele gemeenschap: seks hebben met iemand.“ Goed, als je dus niet weet wat seks betekent word je hier ook niet veel wijzer van...
Op 23 staat het woord brief. Dat wordt dus heel vaak opgezocht! “Wat is een brief?” vragen veel mensen zich dus blijkbaar af! Niet verrassend gezien de tijdgeest, maar wel verontrustend.
Dan het woord liefde. Nummertje 80. Ik vind daar iets van, maar ik weet niet precies wat... Ik weet überhaupt niet zo goed wat ik aan deze lijst heb. Ik weet nu in ieder geval dat de meeste mensen het woord google zelfs moeten googelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten