Premier Rutte wil in gesprek met Famke Louise-kamp

Premier Rutte wil in gesprek met Famke Louise-kamp

Famke Louise bij Jinek. Bron: Screenshot RTL.

Naar aanleiding van het optreden van Famke Louise is Diederik Gommers helemaal geïnteresseerd in mensen die zoals zij zich willen onttrekken van deze crisis. Ook onze premier zou bereid zijn om in gesprek te gaan met jongeren die #nietmeermeedoen. Dit zei Diederik Gommers in een gesprek met Humberto Tan.

Gommers wil samen met premier Rutte in gesprek gaan met mensen die cynisch zijn over de coronamaatregelen in Nederland. Volgens Gommers is het enorm belangrijk om juist nu het gesprek aan te gaan met influencers zoals Famke Louise, zodat de experts hun bezorgdheid en bezwaren kunnen aanhoren, maar zij tegelijkertijd ook hun kant van het verhaal vertellen.

“Ja. Zo ken ik Mark Rutte ook. Hij heeft ongelooflijk veel energie en hij wíl het ook elke keer uitleggen. Hij realiseert zich ook dat hij het goed moet uitleggen en dat we respect moeten hebben voor elkaars problemen die hierdoor ontstaan zijn.”

Het lijkt erop dat Rutte dezer dagen met iedereen in gesprek wil gaan, recent hield hij nog gesprekken met BLM-kopstukken. Nu laat Gommers weten dat de premier ook openstaat voor een gesprek met corona-critici en corona-ontkenners.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het is goed om te zien dat ook premier Rutte in gesprek wil blijven met alles en iedereen. Uiteindelijk is iedereen de dupe van deze crisis, en op deze manier kan iedereen zijn zegje doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties