Prijzenoorlog in smartphoneland: Studentmobiel komt met grote cashback actie op Samsung toestellen

Geen categoriejul 13 2015, 9:06
Smartphone aanbieder Studentmobiel komt met een unieke aanbieding. Via hun website hebben ze een cashback-actie aangekondigd. Wie vanaf vandaag een Samsung Galaxy toestel bestelt, krijgt maar liefst honderd euro cash terug. Het ligt voor de hand dat deze actie de verhitte strijd tussen smartphone giganten Samsung en Apple nog meer zal aanwakkeren.
De cashback-actie is overigens geldig op zowel de Samsung Galaxy S6 als Samsung Galaxy S6 Edge toestellen. Met deze aanbieding zijn beide Samsung toestellen in één klap honderd euro goedkoper dan de iPhone 6. Dat geldt overigens zowel voor losse toestellen als voor nieuwe abonnementen. De verwachtingen qua verkoopaantallen tijdens deze actie zijn erg hoog.
Meest opvallende aan deze actie is dat de twee Samsung toestellen zó snel na de release in april 2015 al met enorme kortingen worden aangeboden. De verkoopcijfers van beide smartphones zijn immers veel hoger dan van tevoren werd verwacht. Algemeen wordt daarom rekening gehouden met een tegenaanval door concurrent Apple.
Wie van de cashback-actie gebruik wil maken moet er overigens snel bij zijn: hij is nog geldig tot en met 31 juli 2015.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten