Protestmanifestatie bezorgt Boris Johnson kopzorgen: auto BoJo komt terecht in aanrijding

Protestmanifestatie bezorgt Boris Johnson kopzorgen: auto BoJo komt terecht in aanrijding

Boris Johnson. Bron: ComposedPix / Shutterstock.com.

Het is een roerige periode voor de Britse premier Boris Johnson. In Engeland is een ware beeldenstorm ontketent, een dreigende recessie nadert en men heeft het 'demonstratie-virus' aardig losgelaten. Tijdens een demonstratie tegen Turkse aanvallen op Koerden raakt Boris Johnson betrokken in auto ongeluk door een demonstrant die zo nodig de weg moest oversteken.

Boris Johnson zat in de auto rond het Brits parlement, waar vanmiddag een grote demonstratie plaatsvond ter verdediging van de Koerden in Noord-Irak. Een demonstratie stak de weg over net toen de veiligheidscolonne van Boris Johnson kwam aangereden. Een veiligheidsauto van de stoet raakt hard de achterkant van de auto waar Johnson in zat. De demonstrant die de weg overstak werd direct naar de grond gewerkt door de politie.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Er is nog geen nieuws of Johnson gewond is geraakt bij het incident. Toen de man naar de grond werd gewerkt door de politie verslechterde de sfeer al snel.

?ref_src=twsrc%5Etfw

De vraag is wat de intentie van de man was, hij kwam aangehold met een spandoek om een boodschap over te dragen. Uiteraard niet de meest slimme actie van de demonstrant, zeker niet omdat het er een gigantisch veiligheidsteam omheen stond.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Boris Johnson Auto-ongeluk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties