PVV-gekkie Meeuwissen slaat door en wil Madonna weren uit Rotterdam

Geen categoriejul 09 2019, 13:15
De totale gekte bij de lokale fractie van de PVV in Rotterdam is tot een absoluut hoogtepunt gekomen. Partijleider Maurice Meeuwissen heeft daadwerkelijk een motie ingediend om bij een eventueel Songfestival in de havenstad zangeres Madonna uit de stad te weren.
De grootste reden voor Meeuwissen om deze motie in te dienen is omdat Madonna een ‘groot risico voor de openbare en orde en veiligheid’ kan zijn. Tijdens haar optreden op het afgelopen Eurovisie Songfestival zou een Palestijnse vlag te zien zijn geweest. ‘Dit soort zaken moeten we voorkomen in Rotterdam’, verklaart Meeuwissen tegenover RTV Rijnmond.
D-pQUhGW4AAHrUN
Mocht deze motie slecht uitpakken, dan heeft Madonna een groot probleem. Dan kan ze niet meer naar haar penthouse die ze in Rotterdam schijnt te hebben. En ook stiekeme bezoekjes aan ‘ex-toyboy’ Timor Steffens kan ze wel vergeten.
Klasse hoor, dat je mensen uit de stad wil weren op basis van drogredenen. Dat je zelf voor geen meter kan zingen is prima, maar probeer dan niet via deze weg je concurrentie uit te schakelen. Het mensen op voorhand uitsluiten en weren omdat ze eventueel iets zouden kunnen gaan doen, lekker vaag weer, is door de lokale fractie van de PVV naar een nieuw hoogtepunt gebracht. Goed gedaan Maurice. Denk dat Madonna geen oog meer dicht doet na deze motie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten