PVV maakt wanvertoning van Werelddierendag

Geen categorieokt 03 2014, 19:00
Wat maakt die partij zichzelf weer belachelijk zeg.
Af en toe komt de PVV met enkele goede punten; zo kaart deze partij als één van de weinige clubs in de Tweede Kamer regelmatig problemen aan met allochtonen die relatief gezien veel meer misdrijven plegen dan autochtonen. Een ander voorbeeld: Wilders en co. waarschuwen nu al tijden voor de radicale islam (hoewel ze daar de laatste jaren gewoon 'de islam' van hebben gemaakt) en hebben de moed om duidelijk te maken dat het probleem dieper zit dan politiekcorrect links wil erkennen. Dat zijn belangrijke zaken.
Helaas maakt die partij zichzelf en haar standpunten tegelijkertijd maar al te vaak de schande door allerlei onzinnigheden te roepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 'kopvoddentaks' of de eis dat alleen de koran van het bureau van de voorzitter wordt verwijderd (alle religieuze boeken moeten weg; we leven immers in een seculiere staat. Alleen de koran eruit pikken is belachelijk). 
Vandaag komt daar een nieuw voorbeeld bij. De partij heeft zojuist namelijk Kamervragen gesteld over het islamitische offerfeest en werelddierendag.

Vragen van de leden Graus, De Graaf en Wilders (allen PVV) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de staatssecretaris van Economische Zaken over het Islamitisch Offerfeest op Werelddierendag.  

1.) Bent u bekend met het feit dat de start van het Islamitisch Offerfeest dit jaar op dezelfde dag valt als Werelddierendag?

2.) Heeft u ooit een Islamitische slachtpartij bijgewoond? Zo neen, bent u op de hoogte van de respectloosheid en het grote dierenleed dat hiermee gepaard gaat? 

3.) Deelt u voorts de mening dat de botte weigering om het Islamitische offerleed zelfs maar één dag uit te stellen, een grove belediging is voor de Nederlandse bevolking en hun traditie? Zo neen, waarom niet?

4.) Wist u dat Werelddierendag een dag is die wereldwijd op de agenda staat als hét moment waarop extra aandacht wordt besteed aan het welzijn van dieren, een dag om te vieren dat dieren rechten hebben en dat zij beschermd dienen te worden? Zo ja, waarom staat u toe dat er talloze dieren zwaar worden mishandeld? 

5.) Deelt u onze mening dat er een einde moet komen aan deze barbaarse praktijken? Zo neen, waarom niet? 

Lees die vragen eens rustig door: de PVV vindt het dus onbegrijpelijk dat moslims het offerfeest niet 'een dag willen uitstellen' omdat wij met zijn allen hebben besloten dat 4 oktober 'dierendag' is. En ze menen het nog ook: werelddierendag zou voor moeten gaan, want al die leuke beestjes zijn hartstikke lief.
Blijkbaar ontgaat het de zogenaamde islam-kenner de heer Wilders, maar dit soort feesten worden tot op de dag nauwkeurig berekend. Er gaat een hele traditie aan vooraf die bepaalt wanneer het offerfeest is. Het is volstrekt belachelijk om zelfs maar te suggereren dat moslims met die traditie breken omdat Dion Graus op die dag even met zijn hondje wil knuffelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten