PVV'er Harm Beertema veegt de vloer aan met racismeroepend Erasmus Universiteit: 'Wie, wat, waar en hoe?'

PVV'er Harm Beertema veegt de vloer aan met racismeroepend Erasmus Universiteit: 'Wie, wat, waar en hoe?'

Jan van Dasler / Shutterstock.com

Wat laten Deugers zich kennen, de afgelopen dagen. Dag na dag zien we video's en posts van het linkse Woke volk die totaal doorslaan. Blanken die massaal op de knieën gaan zitten voor de gekleurde medemens en hun "excuses" aanbieden voor a) misdrijven waarvoor zij geheel niet verantwoordelijk zijn en b) (en nog erger) voor hun niet-bestaande 'witte privilege.'

Dat laatste punt is ontzettend belangrijk. Blanken worden gedwongen om hun excuses aan te bieden voor hun huidskleur. "Ik ben wit, en dus heb ik privilege, en dat spijt me vreselijk!" Dat is letterlijk wat er van blanken geëist wordt door de extreemlinkse woke-meute.

Het is afgrijselijk en ronduit racistisch.

En het ergste? Niet alleen ANTIFA- en woke-gekkies doen hieraan mee, maar de elites ook. Sterker nog, het zijn de elites die dit nu al járen pushen, en die hele horden jongeren geïndoctrineerd hebben met hun hatelijke ideologie.

Voor bewijs, zie deze tweet van de Erasmus Universiteit waarin gesteld wordt dat er institutioneel racisme is in onze samenleving, in onze politie, en zelfs in de gezondheidszorg én het onderwijs. Say what?

PVV-Kamerlid Harm Beertema reageert terecht geïrriteerd op de belachelijke tweet van de universiteit:

Inderdaad, namen en rangnummers graag. En snel een beetje.

Natuurlijk kunnen ze die niet geven. Het gaat namelijk niet om specifieke voorbeelden van echt racisme, maar van niet-bestaand "institutioneel racisme." Waarom hameren de linkse elites én meutes daar steeds op, vraagt u?

Oh, dat is simpel. Ze willen het systeem en de cultuur zoals we die nu hebben vernietigen. Daarom roepen ze de hele tijd dat "het systeem" en de maatschappij zélf door en door verrot zijn. Ze willen gewone mensen daarvan overtuigen, zodat ze vervolgens het fundament van de Nederlandse samenleving op zijn kop kunnen zetten. Alles wat Nederlands is moet kapot worden gemaakt. Individuele vrijheid wordt afgeschaft. Er moet een anarchistisch-communistische nieuwe samenleving komen.

Dát is het grote doel dat deze malloten nastreven -- en dat is waarom ze zo ongelooflijk gevaarlijk zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties