Haags raadslid: 'Tsunami van Allah voor Israël'

Geen categoriejul 15 2014, 20:30
Abdoe Khoulani haat Israël.
Wat lopen er toch een hoop mafketels rond in Nederland: moslims die met nazivlaggen rondlopen op een anti-Israël-demonstratie in Den Haag, nog meer moslims die een Hitlergroet brengen als diezelfde nazivlaggen moeten worden weggehaald en nu is er een islamitisch raadslid dat wenst dat Israël wordt getroffen door een "tsunami van Allah".
Liever vandaag dan morgen zelfs, want Israël is volgens hem een 'zionistische nederzetting'. O ja, en de stichter van Israël, de legendarische David Ben Goerion, mag "branden in de hel". Hij schrijft het allemaal op zijn eigen Facebook-pagina, ontdekte Trouw. En die man, Abdoe Khoulani, is dus raadslid in Den Haag. Namens een orthodox-islamitische partij met slechts één zetel, maar toch.
Hij krijgt er wel een vergoeding voor, een vergoeding waar wij belastingbetalers aan meebetalen. Ik voel me daar niet prettig bij. Khoulani blijkt namelijk hard aan het radicaliseren geslagen. Citaat:

Inmiddels richt hij zijn pijlen ook op collega-raadsleden. Zijn tegenstrever Hasan Kucuk noemt hij een 'rafidi', een heiden die willens en wetens de islam verwerpt. Volgens Khoulani is de IslamDemocraten, waarvan Kucuk fractievoorzitter is, een 'rafawidpartij' ('rawafid' is een synoniem voor 'rafidi'). Kucuk is een 'opperrafidi'.

Orthodoxe soennitische moslims gebruiken die term doorgaans om sjiieten zwart te maken. Khoulani was aanvankelijk raadslid voor de IslamDemocraten, maar begon na een ruzie zijn eigen partij. Daarvoor bekleedt hij nu de enige Haagse raadszetel.

Zo ga je niet om met collega's in de gemeenteraad. Khoulani begint met zijn uitspraken over andere moslims en niet-moslims steeds meer te lijken op de extremistische moslims die op jihadstrijd gaan naar Syrië en Irak om daar hoofden af te hakken van iedereen die niet precies hetzelfde geloof aanhangt. Dood- en doodeng. Kan de gemeente Den Haag niet voor voor extra beveiliging zorgen in de raadszaal? Zet er desnoods tijdelijk een politie-agent neer. Want Khoulani slaat volkomen door.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten