Radio 538-dj Daniël Lippens heeft fietser aangereden tijdens livestream autorit, zender heeft hem geschorst

Radio 538-dj Daniël Lippens heeft fietser aangereden tijdens livestream autorit, zender heeft hem geschorst

Reuring, ophef, idioterie, ongeloof en een vleugje gerechtigheid vandaag op het internet! Radio 538-dj Daniël Lippens is door zijn zender geschorst wegens het aanrijden van een fietser tijdens het livestreamen van zijn autorit. Het hele gebeuren is hier te zien.

Radio 538 heeft het bij het rechte eind door Lippens te schorsen. In het nog geen anderhalve minuut durende filmpje is te zien hoe de radio-dj om de haverklap iemand praktisch van de sokken rijdt. De rem lijkt deze dj volstrekt onbekend! Enige zelfreflectie trouwens ook, want iedereen die passeert en door hem bijna aangereden wordt, krijgt een 'kijk toch eens uit man!' naar z'n hoofd geslingerd.

Zijn het dan van die onoplettende figuren? Nee! Haaientanden voor een fietspad betekent kennelijk 'doorrijden'. Dat een fietser zijn pad lijkt te gaan kruisen is het probleem van de fietser. Vervolgens steekt er een voetganger de straat over. Had 'ie beter niet kunnen doen want ook deze man heeft het gore lef om de dj te laten zoeken naar het rempedaal! Op het laatst treft de radio-dj fietsers die op zijn smalle straat durven te fietsen. Nou daar kun je natuurlijk gewoon met grof geweld en een hogere versnelling langsheen scheuren.

Althans, dat dacht 'ie. Op het laatst probeert hij een fietser te passeren (want dat lukte de eerste keer toch ook?) en raakt hij die persoon met zijn spiegel. Een man geeft direct een signaal dat deze clown van een chauffeur moet stoppen.

En dan komt nog het mooiste waardoor je eigenlijk baalt dat het filmpje maar zo kort duurt. De radio-dj lijkt zich namelijk van geen kwaad bewust en roept 'sorry hoor maar...' en wordt afgekapt door (waarschijnlijk) het slachtoffer die de regels wél kent.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties