Rafael geeft Sabia nog een trap na: met Estavana wil hij wél trouwen

Geen categoriejun 08 2016, 17:00
Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat Rafael van der Vaart halsoverkop een einde maakte aan zijn relatie met Sabia Engizek, maar hij is nog altijd niet klaar met steken onder water uitdelen.
Dat het diep zat (en zit) tussen ex-geliefden profvoetballer Rafael van der Vaart en model Sabia Engizek, moge duidelijk zijn. Sabia noemde haar relatie met Rafael 'perfect' en kan ook niet begrijpen dat deze desalniettemin op de klippen liep. Rafael blijkt echter steeds maar nieuwe manieren te vinden om Sabia te kwetsen, om duidelijk te kunnen maken dat hij écht, écht, écht niet meer van haar houdt. Wij vragen ons af of hij daarmee Sabia of zichzelf probeert te overtuigen, maar dat is een overpeinzing voor een andere keer.
Hoe dan ook, Rafaels nieuwste streek gaat over trouwen. Alhoewel hij een hele tijd samen is geweest met Sabia is een huwelijk nooit aan de orde geweest. De twee hebben voor elkaars kinderen gezorgd en bij elkaar in huis gewoond, maar zich in de echt laten verbinden vond Rafael maar niks.
Nu laat hij duidelijk optekenen dat hij wél wil trouwen. Maar dan niet met Sabia, maar met zijn nieuwe vlam Estavana Polman. Via zijn nieuwe vriendin laat Rafael namelijk in het Duitse sterrenmagazine Gala optekenen dat een huwelijk met de 23-jarige handbalster best wel eens in de kaarten zou kunnen zitten:

"Estavana en Rafael ontmoetten elkaar voor het eerst op een evenement. "Eerst was het gewoon een flirt. Daaruit is meer ontstaan. Het is fantastisch met Rafael."

Volgens Gala vertelt Estavana ook over haar band met Rafaels zoon Damián en dat ze een huwelijk en kinderen met Rafael niet uitgesloten acht."

Niet zo'n fraaie zet, dus, van de voetbalvendette! Sabia heeft de afgelopen maanden al genoeg meegemaakt, en hoeft niet constant door haar ex herinnerd te worden aan een tijd die niet eindigde zoals zij wilde. Maar zo is kennelijk Rafael.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten