Ranzige feministe: "Vrouwen, bewaar je menstruatiebloed, bak er een taart van, gooi die in het gezicht van Baudet!"

Geen categoriemrt 25 2017, 20:00
Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.
Als er nog mensen zijn die zich afvragen waarom wij van modern rechts toch zo'n hekel hebben aan het moderne feminisme heb ik een suggestie: lees dit walgelijke artikel even van Joke Kaviaar. In haar artikel zet deze gestoorde dame Baudet eerst honderden woorden lang weg als een racist en een nazi, waarna ze de volgende oproep doet aan andere vrouwen:

Van wie moeten we het hebben in de strijd tegen Baudet? Van onszelf! Van krachtvrouwen die hun mond durven opendoen. Tegen racisme, nationalisme, fascisme, sexisme, milieuvernieting. Tegen de ideologie van de met zijn piemel piano en mensen bespelende Thierry Baudet en zijn 'Forum voor Democratie'. Democratisch gekozen, net als Wilders, net als Trump, net als Hitler. Deze griezel gaat met Wilders de komende jaren het spelletje “wie heeft de grootste pik” in de Tweede Kamer spelen. Wilders loopt met een leger beveiligers om zich heen. Nieuwkomer Baudet denkt dat hij het recht heeft om zijn vuil te spuiten zonder dat hem een stroobreed in de weg wordt gelegd. Pikken we dat?

Natuurlijk niet. Het is daarom aan ons, aan vrouwen, medestrijdsters, en een ieder ander die het aandurft om in de aanval te gaan tegen deze verkrachtingsideoloog die denkt dat wij uit zijn op zijn sterke sperma. Dames, meiden, we laten het hem ruiken! Reserveer het bloed van je maanstonde speciaal voor Thierry. Als hij zonodig als een barbaar uit het stenen tijdperk vrouwen meent te mogen bezitten op de sofa van zijn 'Oikos', dan kan hij ons bloed er gratis bijkrijgen (iets anders kan natuurlijk ook). Verzamel het in een emmer. Bak er een taart van. Werp het hem toe. Zo verwelkom je een extreem-rechtse sexist als hij zich ergens vertoont. Zo. En niet anders.

Gekker dan dit wordt het niet, maar helaas is dit soort wangedrag schering en inslag onder radicale feministen. En dan hebben ze de euvele moed ook nog om Baudet een fascist te noemen. Ironie, uw naam is Joke Kaviaar.
Overigens is dit wat mij betreft gewoon een oproep tot geweld. Mevrouw Kaviaar zou dus aangeklaagd en vervolgd moeten worden vanwege deze haatzaaierij. De rest van de maatschappij moet beschermd worden tegen dit soort idioten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten