Het is officieel: volgende week verschijnt de herdruk van Voorwaardelijke Liefde!

Het is officieel: volgende week verschijnt de herdruk van Voorwaardelijke Liefde!

Jawel! Eén van de meest besproken boeken van de afgelopen jaren is binnenkort weer 'gewoon' verkrijgbaar in de boekenwinkel.

De geruchten waarover wij eerder deze week al berichtten blijken 100 procent te kloppen: volgende week verschijnt de herdruk van Voorwaardelijke Liefde, de roman van Thierry Baudet. Op 22 maart lieten wij al weten dat we we dat gerucht hadden opgevangen. Gisteren, op 24 maart, werd dit gerucht bevestig door Baudet zelf:

Baudet linkt naar de eboek-versie van Voorwaardelijke Liefde (dat is de versie die ik heb). Mensen die graag op een boekreader of een tablet lezen hoeven dus absoluut niet af te wachten tot de herdruk. Voor ouderwetse lezers geldt dus: nog even tot volgende week wachten, dan is het zover!

Het leukste hieraan is natuurlijk dat radicale feministen ongetwijfeld weer helemaal los zullen gaan. Wat zullen ze huilen en klagen dat dit allemaal niet kan; dat Baudet een vrouwenhater is en zijn uitgever dus ook! Heerlijk. Laat de krokodillentranen maar komen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties