Rapper Ismo veroordeeld voor beledigen homo's en Joden

Rapper Ismo veroordeeld voor beledigen homo's en Joden

Ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar de niet zo beste man schijnt nogal een populaire boy te zijn op internet. De Hoge Raad heeft hem nu echter een geldboete opgelegd wegens groepsbelediging en dat wekte mijn interesse!

'Super agressief uiterlijk, echt zo'n straatschoffie, kon al niet veel van terecht komen' dacht ik toen ik zijn clip ging bekijken. "Flikkers geef ik geen hand" en "Ik haat die fucking Joden nog meer dan de nazi’s" poneert de man stellig in zijn clip. In eerste instantie lijkt hij niet het meest heldere licht van zijn gemeenschap maar wie weet had hij wel goeie reden voor zijn overtuigingen, ik keek verder.

Na de hele clip te hebben gezien op RTL Nieuws blijf ik toch echt bij mijn eerdere hypothese en voeg daar graag aan toe dat het toch echt een randdebiel van het eerste uur is die veel te makkelijk weg is gekomen met zijn straf en hét boegbeeld is voor alles wat er mis is gegaan met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Dat zo'n flapdrol met z'n debuutalbum op nummer 1 binnen weet te komen op iTunes is absoluut zorgwekkend en niet langer meer een kwestie van smaak, maar oordeelt u vooral zelf:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=frTkFOPZfiE&feature=youtu.be[/embed]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties