Richard de Mos is klaar met 'haatimam' Fawaz Jneid: "Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag"

Richard de Mos is klaar met 'haatimam' Fawaz Jneid: "Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag"

Jneid heeft een gebiedsverbod in Transvaalkwartier en de Schilderswijk. Maar vrijdag preekte hij vrolijk toch gewoon lekker bij de Schilderswijk in de buurt.

De politiek is daar natuurlijk woedend door. CDA-raadslid Danielle Koster noemt het bijvoorbeeld "een provocatie" van jewelste. En VVD'er Frans de Graaf concludeert dat Jneid de boel bewust probeert op te naaien. Zijn oplossing? Een uitbreiding van het gebiedsverbod:

Natuurlijk los je daar niets mee op. Want dan gaat hij gewoon aan de rand van dat nieuwe gebied preken. Daarom wil Hart voor Den Haag/Groep De Mos, van Richard de Mos, dat er veel harder wordt ingegrepen. Jneid zou persona non grata moeten worden in Den Haag:

‘Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag,’ aldus raadslid Nino Davituliani. Zij pleitte in raadvragen aan burgemeester Pauline Krikke (VVD) voor een stadsbreed verbod, iets wat de partij eind mei ook al voorstelde.

Natuurlijk is ook dat niet genoeg. Deze man is geboren in Tripoli, Libanon. Wat moet gebeuren is dan ook vrij simpel: hij moet gewoon op het vliegtuig naar zijn geboorteland gezet worden. Hij is een gevaar voor de orde. Hij indoctrineert Nederlandse moslims bewust met zijn radicale gedachtegoed en zet ze op tegen de rest van de samenleving. Zo iemand is niet alleen niet welkom in Den Haag, maar ook niet in de rest van het land.

Als daar een wetswijziging voor nodig is, het zij zo.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer