Robben beslissend: Bayern Munchen wint Champions League

Geen categoriemei 25 2013, 22:41
Eindelijk!
Zo, poe hé, dat werd tijd! Bayern Munchen is er vanavond zwaar in geslaagd om, na een paar verloren finales, de Champions League ein-de-lijk te winnen. Het beslissende doelpunt kwam op naam van... onze eigen Arjen Robben, die daardoor op prachtige wijze wraak nam voor seizoenen waarin hij het wat liet liggen en, natuurlijk, voor de kritiek die de clubleiding eerder dit seizoen op het uitte.
En dat is niet alles, de Nederlandse aanvaller gaf namelijk ook de assist bij de 1-0, die kundig werd afgemaakt door ploeggenoot Mario Mandzukic.
Het werd uiteindelijk 2-1 voor de grootste club van Duitsland, die het Europese voetbal in de komende jaren weleens kon domineren, zoals we de afgelopen jaren gewend waren van Barcelona. Er is geen ploeg die, afhankelijk van de tegenstander, het spel beter kan maken én op de counter kan spelen.
Bayern gaat er dus vandoor met de Cup met de grote oren, en daar is eigenlijk niets op af te dingen. Ze waren over het geheel genomen de betere ploeg vanavond, en de beste van het seizoen. Gefeliciteerd Arjen en kornuiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten