Robin van Persie wil spelen in de Champions League bij Feyenoord

Geen categoriemei 16 2017, 13:51
Het komende seizoen speelt Feyenoord dankzij het kampioenschap van Kuyt uit Katwijk in het miljoenenbal van de Champions League. Robin van Persie heeft aangegeven bij zijn zaakwaarnemer te willen terugkeren naar Feyenoord meldt AMK Spor.
De Turkse media melden dat de zaakwaarnemer van Robin van Persie kortgeleden een aantal interessante aanbiedingen heeft gekregen voor zijn cliënt uit het Midden-Oosten en Amerika. Dit heeft hij met van Persie besproken maar Robin van Persie wil dolgraag naar Feyenoord.
Wellicht gaat de in Rotterdam geboren voetballer in navolging van Dirk Kuyt eveneens zijn carrière in de Eredivisie afsluiten. Sportjournalisten beweren dat er direct na het kampioenschap contact is geweest tussen Dirk Kuyt en Robin van Persie. In dit contact zou Van Persie hebben aangegeven graag weer met Dirk Kuyt op het veld te willen staan.
Bij Fenerbahçe willen ze Robin van Persie graag laten gaan omdat hij met een salaris van €6.000.000 per jaar behoorlijk drukt op de begroting. Er lijken gouden tijden aan te breken voor Feyenoord wanneer Van Persie bereid is om een flink deel van zijn salaris in te leveren. De fans hebben hier lang op moeten wachten maar de club zit weer in de lift.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten