Rudolph van Veen kondigt afscheid aan bij 24Kitchen

Geen categoriemrt 05 2016, 18:00
Rudolph van Veen, die één van de initiatiefnemers was van de keukenzender, houdt op met zijn televisieshow.
Rudolph van Veen: iedere huisvrouw én man die gewoon geïnteresseerd is in koken kent hem. Hij werd eerst en vooral bekend doordat hij 'de kok' was in het RTL 4-programma van Carlo en Irene. Na het programma waar hij 'één van de drie' was ging Rudolph in zijn eentje door. En ja, dat was een behoorlijk groot succes voor hem.
Zo had hij de afgelopen vijf jaar een eigen show op 24Kitchen. Helaas voor zijn fans komt daar nu een einde aan. Dat kondigde Rudolph gisteravond zelf aan bij Van Liempt Live op RTL Z.

Van Veen is één van de initiatiefnemers van de kookzender die twee jaar geleden geheel in handen kwam van Fox International Channels. Hij presenteerde onder meer Rudolph's Bakery. "Iedereen waar ik mee ben begonnen is weg. Fox heeft een andere visie dan ik. Het waren vijf mooie, intensieve jaren, maar nu is er ook ruimte voor iets anders,'' aldus de bekende kok.

Daarnaast zegt de tv-chef dat hij graag iets wil doen in Duitsland. In het verleden was zo'n plan uniek, maar tegenwoordig is dat al lang niet meer zo: Nederlandse presentatoren zijn namelijk behoorlijk populair bij onze oosterburen. En voor de presentatoren in kwestie is dat heel goed: de Duitse tv-markt is immers veel groter wat betekent dat ze veel meer geld kunnen verdienen.
Onze eigen Sylvie Meis kan daar over meepraten.
Wat vind jij ervan dat Rudolph ophoudt met zijn show op 24Kitchen? En hoop je dat hij binnenkort een nieuwe show krijgt op een andere zender in Nederland?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten