Ruzie! Steekpartij bij Turkse uitvaart, zwager steekt neef dood!

Geen categoriesep 17 2019, 17:15
Het zal je maar gebeuren bij de uitvaart. Familieleden die ineens flippen en iemand besluit om de ander neer te steken. In Den Haag gebeurde dit dus eerder vandaag. De Kempstraat in Den Haag was de ongelukkige locatie, het terrein rondom de Turks-islamitische stichting is direct afgezet. De identiteit van de dader is bekend bij de politie.
"https://twitter.com/fredvell/status/1173947761764524032?ref_src=twsrc%5Etfw
Het lijkt een trend te worden, wekelijks lezen we wel weer over steekincidenten in Nederland. Eergisteren werden er nog kinderen neergestoken en nu vond er een steekpartij plaats bij - uitgerekend - een uitvaart. Triester dan dit kan het haast niet.
De voorzitter van de stichting is van mening dat het gaat om een familiedrama, een gevalletje van eerwraak wellicht. De neef van de man die werd begraven werd neergestoken door zijn zwager tijdens de uitvaart.
Volgens getuigen was er knallende ruzie ontstaan en wilde het slachtoffer juist gaan sussen. Echter pakte dit compleet anders uit en tijdens een worsteling werd hij dodelijk verwond. De exacte reden van de ruzie is nog niet bekend bij instanties.
De voorzitter van de stichting benadrukte dat het geen politieke ruzie zou zijn - dus dit keer geen Gülen versus Erdogan drama. Na het drama vluchtte de dader te voet weg, de politie is nog steeds bezig met het opsporen van de man. Gelukkig is de identiteit van de dader bekend bij de politie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten