Sabia heeft al haar kinderen nooit gewild. Maar Rafael? Die wil ze wel terug...

Sabia heeft al haar kinderen nooit gewild. Maar Rafael? Die wil ze wel terug...

Een schokkende onthulling van voormalig voetbalvrouw Sabia Engizek, die nog altijd Rafael van der Vaart mist.

Het is elke dag raak in huize Sabia Engizek, waar momenteel twee kinderen opgroeien en een vrouw - de gebroken Sabia Engizek - doet wat ze kan om haar liefdesverdriet tegen te gaan. In haar eenzaamheid en verdriet heeft ze nu zichzelf wijsgemaakt dat alles verloopt zoals ze dat nooit gepland heeft. Sabia kruipt volledig in de slachtofferrol: ze is de moeder van drie kinderen, maar ze heeft ze eigenlijk nooit gewild:

De ex-vrouw van Khalid Bouhlarouz zegt dat het nooit haar wens was om moeder te worden. Dat vertelt zij in een interview met het tijdschrift LINDA.

Sabia was zeventien toen ze moeder werd. Later volgden er een zoon en een dochter uit haar huwelijk met Khalid.

"Natuurlijk ben ik nu blij dat mijn kinderen er zijn en wil ik ze niet meer missen, maar het is nooit mijn wens geweest om moeder te worden."

De laatste zwangerschap - die in een miskraam eindigde - was geheel en al omdat Rafael - oh, schone Rafael - dat wilde:

"Raf wilde zo graag nog een tweede. Hij is een geweldige vader en zo goed met kinderen. Ik gunde hem dat."

Maar zelf hoeft ze geen kind meer. Maar Rafael wil ze wél heel graag terug. "Ik mis Raf en Damián ook heel erg," aldus Sabia. Van der Vaarts huidige vriendin Estavana Polman krijgt er ook van langs, die volgens Sabia niets meer of minder dan een ordinair 'tussendoortje' zal zijn.

Sabia zegt dat Rafael en zij daarentegen 'zielsverwanten' waren. Vroeg of laat moet Rafael dus tot inkeer komen, en terugkeren naar Sabia, is de fantasie. Tot die tijd is het lijden en afzien...

Het is intens treurig, maar deze vrouw heeft vermoedelijk hulp nodig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties