Raakt de batterij van jouw telefoon ook zo snel leeg? Daar is nu een oplossing voor...

Geen categoriemaa 15 2016, 14:20
Vroeger, toen had je nog mobiele telefoons die je twee hele weken niet hoefde op te laden. Tegenwoordig? Na krap een halve dag geen beweging meer in te krijgen. Maar Knaldeals heeft de perfecte oplossing om dat probleem tegen te gaan.
Raakt de batterij van je telefoon ook zo snel leeg? Welkom in de wonderlijke wereld van de smartphones, waar je danwel draadloos bent, maar slechts voor een paar uur per dag. De rest van de tijd ligt je iPhone- of Android-telefoon aan de lader stroom te eten. Eind jaren '90 had je al telefoons met batterijen die het wekenlang volhielden. Waarom zitten we dan 20 jaar later nog steeds met "low battery"-waarschuwingspiepjes die ons om de haverklap in de oren tetteren?
Hoe dan ook, niks aan te doen. Tenzij je terug wil naar je Nokia 3310 die alleen maar Snake kan spelen en korte sms-berichten sturen. Genoeg nostalgie, maar erg praktisch is dat niet in deze tijden van Facebook, WhatsApp, foto's maken met je telefoon en volledige strategiespellen in de vorm van een app.
Hoe dan wel om te gaan met die uitvallende batterijen? Eenvoudig: koop een zogeheten powerbank. Een extra batterij om je batterij onderweg mee op te laden. Zoiets, dus:
Olixar_enCharge_Power_Bank
Lijkt dat je wel wat? Ga dan maar snel naar Knaldeals.com, waar ze momenteel een aanbieding hebben, waarbij je powerbanks voor telefoons en tablets (van elk merk en elke soort) voor een habbekrats op de kop kunt tikken. En mocht het nodig zijn, dan zelfs tegelijkertijd: "Indien je veel gebruikt maakt van beide toestellen, beschikken wij ook over een powerbank met twee USB poorten," aldus Knaldeals.
Kortom, waar wacht je nog op?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten