Sabia onthult: Rafael heeft me nooit écht verlaten, mijn huis staat nog vol met zijn spullen...

Geen categoriejul 30 2016, 11:00
Sabia heeft haar miskraam en haar stukgelopen relatie inmiddels verwerkt - zegt ze - maar één ding zit de brunette duidelijk nog dwars...
In een interview met het Algemeen Dagblad stapt Sabia Engizek vandaag uit een donkere periode in haar leven. Na alle narigheid van de afgelopen jaren is de Nederlands-Turkse schone er weer klaar voor, zo lijkt de voormalige voetbalvrouw te willen zeggen:

",,Het is heel fijn om nu mijn eigen geld te verdienen met modellenwerk en tv, om van niemand afhankelijk te zijn. Ik krijg, in tegenstelling tot wat iedereen denkt, geen alimentatie van mijn exen. Alleen alimentatie voor de kinderen."

Maar naar mate het interview vordert, kan ook Sabia het niet laten om tóch weer terug te vallen op Rafael van der Vaart, en weer iets te onthullen over de spraakmakende relatiebreuk die ongeveer een jaar geleden plaatsvond. Sabia beweert dat Rafael maar één koffertje meenam naar Sevilla, waar hij ging voetballen, en ál z'n andere spullen gewoon bij Sabia en haar kinderen in Hamburg liet staan:

"Woon je nog in het Hamburgse huis dat je met Rafael huurde?
,,Ja, we staan samen in het huurcontract. Eigenlijk zouden we dat moeten regelen, zodat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Maar Rafael en ik hebben nu geen contact. Ik heb ook geen contact met zijn familie. Dat gebeurt er als iemand van de een op de andere dag vertrekt. Hij heeft één koffer meegenomen naar Sevilla, dat is het.''"

Sabia windt er dus veel doekjes om, maar geeft en passant ook toe dat ze nog niet 'door' is met haar leven. Alle spullen van Rafael en zijn zoon Damian bijvoorbeeld? Die staan nog gewoon in huis. Alsof hij zo weer terug kan komen. Alsof Sabia daar zelfs ook nog stiekem op hoopt:

Staan er dan nog steeds spullen van hem in het huis?
,,Heel veel zelfs. Zijn vader heeft al Rafs kleding opgehaald en de Playstation van Damián (de zoon van Rafael en Sylvie, red.). Maar de rest van Damiáns kinderkamer staat er bijvoorbeeld nog.

Het is te hopen voor Sabia dat ze haar relatiebreuk binnenkort écht definitief verwerkt, en accepteert dat de twee niet meer terugkomen. Oude spullen opruimen, en wellicht zelfs een ander huis zoeken. Het is tijd voor Sabia om écht haar eigen leven te beginnen, maar ergens lijkt ze Rafael toch niet los te kunnen laten. Verdrietig is het, eigenlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten