Boze islamhaters nemen wraak voor onthoofde priester: varkensvlees in een Koran

Geen categoriejul 30 2016, 12:00
Sommige mensen weten na de aanslagenregen in Frankrijk en Duitsland geen raad met hun woede, en besluiten daarom maar hun toevlucht te zoeken tot acties waarbij varkensvlees wordt verstopt in de Koran - het heilige schrift van de islam.
Moslims die in alle rust in een zeker ziekenhuis probeerden de bidden kwamen bedrogen uit gisteren: de Korans die in de gebedsruimte van het Mater Dei-hospitaal in het Maltese Msida lagen, waren bevuild met plakjes vette bacon. Niet alleen maakt dit de Korans onbruikbaar, maar ook is dit een grote belediging voor moslims - die ieder stukje varkensvlees 'haram' (onrein) achten. Dit vlees dus vinden in de Koran - het heilige boek dat nooit weggegooid mag worden - is in de islam dientengevolge één van de ergste dingen die een mens kan overkomen.
In een begeleidend schrijven zette de dader zijn motivatie uiteen: hij kwam wraak nemen voor het onthoofden van de 84-jarige priester Jacques Hamel in het Franse Saint-Etienne-du-Rouvray eerder deze week. Op een A4 zette hij de beeltenis van de vermoorde katholieke priester en stak hij een figuurlijke middelvinger op:

"“RIP Fr Jacques Hamel, victim of Islam and its liberal/progressive apologists. A religion with blood on its hand cannot complain that its books are soiled.” "

Een religie met zoveel bloed aan de handen, aldus de anonieme Koran-vleesverpakker, mag niet klagen dat diens boeken worden bevuild. Aldus de vandaal.
quran_3
De plaatselijke islamitische gemeenschap reageerde onthutst. Zij voelen zich het slachtoffer van iets waar ze volgens zichzelf niets mee te maken hebben. Een islamitische geneeskundestudent die vaak in de gebedsruimte komt verklaart:

"Vader Jacques Hamel was geen slachtoffer van de islam. Hij was een slachtoffer van domheid; dezelfde domheid die vandaag afgebeeld werd. He preekte voor respect, eenheid en liefde en we kunnen zijn leven alleen eren door die zaken na te streven."

Ikzelf wil daar toch iets anders op reageren: bekritiseer en bespot religies zoveel en zo vaak je wilt. Ook de islam. Maar blijf in vredesnaam met je handen van andermans spullen af. Ga geen stennis lopen trappen in gebedsruimtes, en blijf al helemáál af van elkaars spullen. Jacques Hamel is niet gestorven zodat geslachte varkens eindigen tussen de pagina's van het heilige boek der moslims. Hoeveel gelijk de dader ook heeft over "liberal/progressive apologists" die iedere legitieme kritiek op de islam wegzetten als "islamofobie." Het is geen excuus voor vandalisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten