Ze stond op het punt om de perfecte 'food selfie' te maken, maar dan verschijnt ineens haar vriendje..

Ze stond op het punt om de perfecte 'food selfie' te maken, maar dan verschijnt ineens haar vriendje..

Dit meisje is dolgelukkig met haar bord extreem goed uitziende bord spaghetti, en besluit er een food selfie van te maken. Dat was echter buiten de interventie van haar vriendje om gerekend.

Lekker! Pasta! Na een halfuur gewacht te hebben op haar bord met eten kan dit meisje haar geluk niet op: eindelijk wordt haar maaltijd geserveerd. Maar voordat deze met smaak opgepeuzeld wordt, eerst even een foto. Zoals het hoort in 2016, toch?

Nou ja, dat was het plan. Haar vriendje was het niet zo eens met dat perfecte bord spaghetti en de manier waarop haar eten meer werd behandeld als een fotomodel dan als iets dat straks op de bodem van iemands maag ligt.

Alles wat hij nodig had om het plan van z'n vriendin in de war te sturen, was een vork. En laat die nou niet bepaald zeldzaam zijn in de omgeving van een restaurant..

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/eten-selfie-vork.mp4"][/video]

Dag esthetisch verantwoorde pasta! Ik zou willen zeggen 'gelukkig hebben we de foto's nog,' maar hè.. Vandaag dus niet.

Wie dit alles trouwens op z'n geweten heeft? Nou, deze vrolijke Frans. Hij gaat gebukt onder de bijnaam 'Johnny Danger'.

13782138_2332915256731520_2021380900412139851_n

Johnny Danger. En ja, gevaar is waar ik me in zou bevinden als ik een foto van m'n wederhelft had verpest op dezelfde wijze als hij. Gelukkig kan Johnny zich heugen op een een vrouw die ook nog eens om lacht om z'n flauwe grappen...

Lees meer over:
restaurants selfies eten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties