Sabia slaat weer toe: gespot met ex van Sylvie op strand Ibiza

Sabia slaat weer toe: gespot met ex van Sylvie op strand Ibiza

Sabia Engizek zet haar persoonlijke vete tegen Sylvie Meis nog steeds voort. Zoals wel vaker doet ze dat door een ex van Sylvie te versieren.

Er is iets heel geks aan de hand met Sabia Engizek: ze lijkt Sylvie Meis, die tot enkele jaren geleden haar beste vriendin was, in alles te kopiëren. Haar gedrag op Instagram, haar winkel-hobby, d'r haar... en zelfs de mannen met wie ze op stap gaat. Alles lijkt overgenomen van Sylvie:

Sabia Engizek is op Ibiza gespot met de Zwitserse clubeigenaar Momo. De ex waarmee Sylvie een kortstondige romance beleefde...

Sabia vertelt aan RTL dat ze alles behalve blij is met de kiekjes die van de twee geschoten zijn.

Vervolgens roept ze dat ze "geschokt" is dat de foto's gemaakt zijn. Ook is ze heel "verdrietig" dat mensen "er een verhaal op plakken dat niet klopt." Ze gaat verder:

"Met mijn Dance Dance Dance-collega Bene Mayr ben ik op vakantie op Ibiza en daar kwam ik Momo tegen in een restaurant. We kennen elkaar uit de bladen, verder niet. We besloten wel gezellig bij hen te gaan zitten. We hebben een amusante avond gehad, maar ik ben niet met Momo hand in hand vertrokken. Ik ben weggegaan met Bene. Hij is overigens een goede vriend."

Je kent Momo niet, maar toen je hem zag zitten voegde je je toch bij hem?

Kom op Sabia, hoe achterlijk denk je dat we zijn? Natúúrlijk deed je dit alleen maar omdat kortstondig een setje was met Sylvie.

Er is hier iets heel geks én ongezonds aan de hand. Het is bijna alsof Sabia graag Sylvie wil zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties