Helden laten deels verlamde kitten weer lopen: met een rolstoel van LEGO!

Geen categoriesep 05 2016, 19:00
Creative oplossingen = beste oplossingen. Dat blijkt maar weer, want deze gehandicapte kitten kan nu weer vrij rondbewegen!
Het was een trieste dag toen een pasgeboren kitten werd gevonden in een doos van een McDonalds-hamburger. Het arme beestje bleek niet te beschikken over een functionerend benedenlichaam en kon alleen zijn voorpootjes bewegen.
Er zijn genoeg mensen die zo'n babykatje voor minder hebben laten inslapen, maar de dierenartsen die het diertje - het kreeg de toepasselijke naam 'Mac'n'Cheese' mochten verzorgen waren niet van plan om op te geven. De rode kitten met maar twee werkende poten werd prompt op zwemles gezet om genoeg fysieke training te krijgen:
snapshot
En met behulp van een iPad werd getracht om het dier in ieder geval mentaal ijzersterk te krijgen!
snapshot
Maar toch: wie wel eens kittens gehad heeft wéét dat die beesten tjokvol energie zitten, en ze dat er toch af moeten rennen. Hoe moest dat met Mac'n'Cheese? Nou, dan maar met een geïmproviseerde rolstoel van LEGO! Het klinkt natuurlijk een beetje amateuristisch, maar moet je eens zien hoe baby-Mac kan racen!
snapshot
Nu krijgt het beestje alle zorg die hij nodig heeft bij een dierenkliniek, en als kleine Mac'n'Cheese oud genoeg is, wordt er een passend gezin voor dit vrolijke beestje gezocht. Hopelijk voor de kitten is het een huis dat flink gelijkvloers is, zodat hij een hoop kan racen met zijn LEGO-wagentje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten