Boze beer belaagt nietsvermoedende visser. Het dier besefte echter niet dat hij een karate-grootmeester was...

Geen categoriesep 05 2016, 17:00
Sinds de beer die uit Artis ontsnapte (je weet wel) is er geen beer meer geweest die zo'n kolossale misvatting heeft gedaan zoals dit exemplaar hier...
Les één als je een beer bent: als je mensen aanvalt, zorg dan dat je slachtoffer geen geoefende karatevechter is. Dit exemplaar was echter niet zo slim. Ondanks dat hij bijna twee meter groot was en een visser van 63 jaar oud bij een beekje zag zitten, rekende hij buiten de vechtsportkunsten van deze man om.
https://www.youtube.com/watch?v=vNU3hrH85og
En dus ging het goed mis: voor de beer dan. De visser - die het dier met niets minder dan zijn blote vuisten verjoeg - vertelt over zijn heldendaad waar nog duizend Jackie Chans gillend van zouden zijn weggerend. De man - Atsushi Aoki geheten - vertelt trots over zijn ontmoeting met de boze oom van Winnie de Poeh:
adadadadaaa

"Ik dacht dat het 'ik dood hem of hij doodt mij' was. De beer was heel sterk en duwde me omver. Hij draaide me om en beet me hier in m'n been."

Dat waren echter ook meteen alle verwondingen die het dier wist aan te brengen, want jaarna kon Atsushi met een paar gerichte vuistslagen uit te schakelen. De geschrokken beer vluchtte het bos in, en Atsushi stapte vervolgens in de auto en reed naar een ziekenhuis om hulp te halen voor z'n verwondingen.
Atsushi was alert: hij nam ook de vis mee die hij gevangen had voordat hij z'n epische gevecht winnend wist af te sluiten.
Ursus_thibetanus_3_Wroclaw_zoo
Kijk dus maar uit, beren van de wereld, want wij mensen zijn vanaf nu geen gewillige slachtoffers meer. Ga maar jagen op honing!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten