Sabia's 2015: het was een moeilijk jaar, maar ze ziet er nog altijd schitterend uit

Sabia's 2015: het was een moeilijk jaar, maar ze ziet er nog altijd schitterend uit

Sabia Boulahrouz heeft alles behalve een gemakkelijk jaar achter de rug.

Het begon relatief goed. Ze had bijvoorbeeld een relatie met Rafael van der Vaart; een relatie waar ze bijzonder van genoot, ook al omdat de liefde tussen haar en de voetballer ervoor zorgde dat ze weer flink in de schijnwerpers stond. Dat is altijd prettig, maar al helemaal als je -- zoals Sabia - een society dame bent.

Sterker nog, dan hangt je inkomen ervan af. En daarmee, voor een deel tenminste, je eigenwaarde.

Helaas ging het later in het jaar razendsnel slechter. Zij en Rafael gingen uit elkaar, het programma op de Duitse TV waar ze aan meewerkte werd stopgezet, en ze liet op een gegeven moment zelfs weten dat ze behoorlijk depressief aan het worden was.

Allemaal vervelend, maar gelukkig heeft Sabia dit jaar veel foto's op Instagram gezet waaruit blijkt dat ze, ondanks alle tegenslagen, nog altijd kracht heeft én er steevast geweldig uitziet.

1. Dank jullie allemaal! Jullie zijn geweldig!

Screen Shot 2015-12-12 at 23.07.21

Sabia postte deze foto in november. Het was haar manier om haar fans te bedanken voor hun loyale steun.

Nou Sabia, als je vaker dit soort foto's publiceert denk ik dat je er razendsnel heel wat nieuwe trouwe fans bij zult krijgen.

2. Een fotoshoot voor een magazine

Screen Shot 2015-12-12 at 23.11.16

Het Duitse magazine dat deze foto kon plaatsen mocht zich in zijn handjes knijpen. Dit was echt Sabia op haar best.

3. Sabia: de society dame.

Screen Shot 2015-12-12 at 23.12.31

Dit is hoe Sabia er natuurlijk écht uit hoort te zien: chic, mooi, en gedistingeerd.

4. Nog een foto van Sabia die ze op Instagram zette om haar fans te bedanken

Screen Shot 2015-12-12 at 23.13.40

Onder deze foto schreef mevrouw Boulahrouz: "Ik dank jullie allemaal voor jullie steun! Dank jullie wel voor jullie liefde!"

5. Op weg naar Mindmasters Live

Screen Shot 2015-12-12 at 23.17.34

Mindmasters Live was bepaald geen succes voor Sabia, maar ze heeft in ieder geval toch twee shows mogen meemaken. Het simpele feit dat ze de kans aangreep om mee te werken aan het programma bewijst eens te meer dat Sabia niet kapot te krijgen is.

Desalniettemin hopen we voor Sabia dat 2016 een wat gemakkelijker jaar voor haar wordt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties