Sandra uit Boer Zoekt Vrouw blijkt slinkse succubus die de kluit belazerd heeft

Geen categorieapr 25 2017, 19:00
Interesse onthullingen voor de mensen die de ontknoping van Boer zoekt vrouw hebben gezien afgelopen zondag, en hebben gemerkt hoe boer Olke door een plotsklaps harteloze Sandra in de steek werd gelaten. Er blijkt dus meer achter te zitten...
Interessante onthulling voor wie geïnteresseerd is in Boer zoekt vrouw. Zo was boerin Sandra nog de verleidster in eigen persoon, die constant allerlei schunnige opmerkingen maakte richting boer Olke. Maar eenmaal als laatste overgebleven, bleek zij in één keer een emotieloos wezen. Ze weigerde close te worden op de city trip met boer Olke, en besloot uiteindelijk om een einde te maken aan hun prille relatie.. als je het dat al kan noemen.
Het was raar en onwerkelijk, maar het gebeurt niet zonder reden. De Telegraaf heeft namelijk uitgevonden wat nu de reden was voor het feit dat ze niet verder wilde met Olke. Dat was gelegen in twee zaken...
Allereerst bleek Sandra dus net een behoorlijk heftige relatiebreuk achter de rug te hebben toen ze zich opgaf bij Boer zoekt vrouw. Na een zeer zware breuk direct een nieuwe liefde inrollen? Nee, dat maakt het allemaal niet erg waarschijnlijk dat het gaat lukken.
Maar er is nog een tweede reden die veel ernstiger is. Sandra is namelijk een ondermer. Om precies te zijn: zij is een zogeheten 'franchisenemer' van een culinair bezorgingsbedrijf. Ze had afgelopen zomer net een contract afgesloten om dat merk weer voor een flinke tijd te gaan gebruiken. Kortom: Sandra kón helemaal haar hart niet verpanden aan een boer in Texas, want ze had zakelijke verplichtingen in Nederland. Het zou dus een groot zakelijk probleem zijn geweest als zij dus verliefd was geworden op Olke.
Maar in de tv-serie heeft Sandra zich mooi van de dommen gehouden en die arme Olke een hoop fantasieën in zijn hoofd geplant, die ze achteraf natuurlijk helemaal niet waar kon maken. Echt: bah, hoe kan je iemands hart zo moedwillig breken, alleen maar omdat je zelf een leuk snoepreisje naar Amerika wil? Echt schaamteloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten