Sandro Grigolia bekent - op TV

Geen categoriemei 04 2012, 8:00
"Per ongeluk".
Ach, die arme Sandro Grigolia toch! Die jongen is het ware slachtoffer van dit drama, dat lijkt me duidelijk:

Sandro G. heeft aan de politie in Georgië bekend dat hij bij de overval op de Haagse juwelier Ruud Stratmann twee keer heeft geschoten. De televisie in Georgië zond de beelden van de politie vandaag uit. Sandro G. zegt erin dat hij uit angst schoot en dat de mannen de zaak uit geldnood hebben overvallen: "Door financiële problemen heb ik samen met een vriend besloten een juwelier te beroven. We gingen naar binnen. De winkelier verzette zich. Uit angst heb ik twee keer per ongeluk geschoten."

Dames en heren van RTL, u mag zijn achternaam gewoon vermelden hoor. Die is namelijk al tienduizend keer genoemd. Iedereen weet hoe hij heet - en hoe Grigolia eruit ziet. Het heeft totaal geen zin om net te doen alsof zijn identiteit een raadsel is.
Maar goed, dat terzijde.
U hoort het van de crimineel zelf: hij is arm, armoedig, en zielig. Het was zijn schuld niet. Het ging per ongeluk. Oh, en had ik al gezegd dat hij heel arm is?
Sneu hoor. Vreselijk. Ik hoop dat de rechter hem niet alleen vrijlaat, maar dat hij ook een mooie bedrag meekrijgt zo dat hij nooit meer een misdaad hoeft te plegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten