Sargasso breit weer eens een complottheorietje aan elkaar

Sargasso breit weer eens een complottheorietje aan elkaar

Sargasso, ooit een soort-van-kwalitatief links blog, zakt steeds verder weg.

Wat voor Wilders de allochtonenrijke Randstad is, dat was een Bosnische moslimstaat voor Mladic. Wilders heeft al een keer gedreigd met deportatie van moslims, maar hij heeft nooit verhelderd wat hij gaat doen als die moslims niet gedeporteerd willen worden? Mladic heeft helaas al ervaring met moslims die hun huizen niet willen verlaten. Maar of Wilders ook ooit zover wil gaan dat blijft tot op heden de vraag? Hij had de kans om -ondanks zijn Amerikaanse vrienden- zich openlijk te distantiëren van Mladic, maar liever blijft hij hangen in mystificaties over wat hij werkelijk met de Europese moslims van plan is.

Aldus Carlos, oprichter van Sargasso.nl.

Wat zit Sargasso namelijk dwars: Wilders heeft niet persoonlijk gereageerd op de aanhouding van Mladic. Heeft elke andere partijleider wel gereageerd? Nee, maar dat maakt niet uit. Wilders heeft namelijk niet gereageeerd.

Louis Bontes, PVV-Tweede Kamerlid, daarentegen wel:

"We zijn blij dat Mladic is aangehouden, dat is goed nieuws. Hij moet snel worden overgebracht naar Den Haag. Mladic wordt verdacht van genocide. De rechters moeten daar nu over oordelen. De arrestatie geeft ook een soort genoegdoening voor Duchtbatters. De aanhouding betekent wat ons betreft niet dat de toetreding van Servië tot de Europese Unie nu dichterbij komt. We blijven daartegen. Europa is al te groot.''

Een redelijk mens ziet hier een ondubbelzinnig positieve reactie over de aanhouding van Mladic. Zo niet de Sargasso-scribent, die leest hier een 'standaard reactie'.

Totaal irrelevant dus, aldus Sargasso.

Wat wel relevant is volgens Sargasso? De radicale mening van een of andere Amerikaanse waar Wilders mee op de foto is geweest.

Juist ja.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties