Sargasso breit weer eens een complottheorietje aan elkaar

Geen categoriejun 04 2011, 12:48
Sargasso, ooit een soort-van-kwalitatief links blog, zakt steeds verder weg.

Wat voor Wilders de allochtonenrijke Randstad is, dat was een Bosnische moslimstaat voor Mladic. Wilders heeft al een keer gedreigd met deportatie van moslims, maar hij heeft nooit verhelderd wat hij gaat doen als die moslims niet gedeporteerd willen worden? Mladic heeft helaas al ervaring met moslims die hun huizen niet willen verlaten. Maar of Wilders ook ooit zover wil gaan dat blijft tot op heden de vraag? Hij had de kans om -ondanks zijn Amerikaanse vrienden- zich openlijk te distantiëren van Mladic, maar liever blijft hij hangen in mystificaties over wat hij werkelijk met de Europese moslims van plan is.

Aldus Carlos, oprichter van Sargasso.nl.
Wat zit Sargasso namelijk dwars: Wilders heeft niet persoonlijk gereageerd op de aanhouding van Mladic. Heeft elke andere partijleider wel gereageerd? Nee, maar dat maakt niet uit. Wilders heeft namelijk niet gereageeerd.
Louis Bontes, PVV-Tweede Kamerlid, daarentegen wel:

"We zijn blij dat Mladic is aangehouden, dat is goed nieuws. Hij moet snel worden overgebracht naar Den Haag. Mladic wordt verdacht van genocide. De rechters moeten daar nu over oordelen. De arrestatie geeft ook een soort genoegdoening voor Duchtbatters. De aanhouding betekent wat ons betreft niet dat de toetreding van Servië tot de Europese Unie nu dichterbij komt. We blijven daartegen. Europa is al te groot.''

Een redelijk mens ziet hier een ondubbelzinnig positieve reactie over de aanhouding van Mladic. Zo niet de Sargasso-scribent, die leest hier een 'standaard reactie'.
Totaal irrelevant dus, aldus Sargasso.
Wat wel relevant is volgens Sargasso? De radicale mening van een of andere Amerikaanse waar Wilders mee op de foto is geweest.
Juist ja.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten