Saskia Jacobs is "vermoord op een wild lesbisch seksfeest"

Geen categorieapr 07 2015, 14:09
Aldus haar ouders.
De Telegraaf bericht dat de ouders van Saskia Jacobs ten einde raad zijn. Hun dochter overleed namelijk in de nacht van 29 op 30 maart. De officiële doodsoorzaak: ze zou een overdosis hebben ingenomen van de drugs GHB.
Moeder Jacqueline zegt echter tegen RTV-Noord dat dit niet kán kloppen. Haar 33-jarige dochter zou een enorme hekel aan drugs hebben gehad en hielp verslaafden zelfs om ervan af te komen. "Dit klopt gewoon niet." Zij denken dat Saskias vriendin haar drogeerde. Vader John legt uit: "De vriendin heeft haar wel laten overgeven, maar haar vervolgens laten slapen en geen 112 gebeld."
Misschien wel het ergste aan dit verhaal? Saskia had een zoontje van tien jaar oud. Die moet het dus opeens zonder zijn moeder doen.
Doordat de ouders zoveel herrie hebben geschopt - terecht natuurlijk, het zou je dochter maar zijn - heeft de politie het onderzoek heropend. Er wordt nu gekeken of Saskias vriendin er inderdaad iets mee te maken had, of dat ze het allemaal puur vrijwillig deed - dus dat ze bewust aan de drugs ging of niet.
De komende weken of maanden zullen we ongetwijfeld horen wat de politie concludeert als men het beter onderzoekt, waarbij de vraag ongetwijfeld ook beantwoord wordt wat een moeder van een 10-jarige zoon eigenlijk op zon feest doet.
Voorlopig kunnen we in ieder geval al stellen dat er hoe dan ook een enorm drama is gebeurd. Twee ouders hebben hun kind verloren (een kind verliezen, erger wordt het niet) en een klein jongetje zijn moeder. Hopelijk kunnen die drie - vader, moeder en zoon - elkaar door deze moeilijke tijden heen helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten