Schattige kat, maar met een ijzeren wil: baasje, speel geen videospelletjes!

Geen categoriejun 24 2015, 20:00
Sommige huisdieren hebben een sterke eigen willetje. Kat Nala is daar zeker geen uitzondering op. Sterker nog: als zij wat wil, dan krijgt ze het ook gewoon... of haar baasje dat nu wil geven of niet.
Iedereen met een kat kent het probleem: je bent even druk bezig met iets anders, en daar komt dan je harige viervoeter aan. 'Aandacht, geef mij aandacht, aandacht, joehoe!' Er is gewoon geen ontkomen aan. Zodra een kat het in zijn hoofd heeft gehaald dat hij geaaid en geknuffeld wil worden, heb je eigenlijk geen keuze meer. Alles móét je dan meteen laten vallen. Huiswerk dat binnen het uur af moet? Pech. Nog aan het werk? Ook pech. Aan het gamen en eindelijk dat ene moeilijk level uitgespeeld? Al helemaal pech. Nala wil aandacht, dus Nala kríjgt aandacht.
En zolang je niet de persoon bent die het 'slachtoffer' wordt, is het eigenlijk nog best grappig en schattig om te zien ook. Het arme baasje Alexander Fredriksen nam de pogingen van zijn kat op om zijn favoriete hobby - videospelletjes spelen - keer op keer bruut te verstoren. Misschien lijkt het irritant, maar eigenlijk is het enorm lief, toch?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Cat-wont-let-me-play-Video-Games-alone.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten