Schiphol kan zijn borst natmaken; Extinction Rebellion gaat groots demonstreren komend weekend.

Schiphol kan zijn borst natmaken; Extinction Rebellion gaat groots demonstreren komend weekend.

De Pietendiscussie lijkt voor nu weer even te verdwijnen in de ijskast, en Kerst duurt nog twee weken. Ideaal moment voor onze klimaatdrammers om nog even mensen te gaan CO2-shamen op schiphol. Komend weekend ( 14& 15 december) zijn onze rebellen van de Groene Khmer te vinden op Schiphol en op andere plekken in Nederland. Want we moeten nu in actie komen, want anders gaan we eraan binnen tien jaar..... of zoiets....

Komende zaterdag kan men lieden van diverse milieugroepjes verwachten voor de deuren van Schiphol. Dit om klimaatracisten, klimaatontkenners en klimaatsceptici bewust te maken dat ze op het punt staan de aarde te vernietigen!

?ref_src=twsrc%5Etfw

De Groene Khmer wil vlak voor kerst nog een statement maken, organisaties als Greanpeace en XR slaan hierom de handen ineen, zowel binnen als buiten Schiphol kan men acties verwachten. We zijn benieuwd of er nog politici aanwezig zijn. Wie weet wordt Jesse Klaver zelf nog even op de vingers getikt omdat hij er niet vies van is om lekker te vliegen.

We hebben petities getekend, klimaatmarsen gelopen en gestaakt voor het klimaat. Nu gaan we samen actievoeren! In het weekend van 14 & 15 december kan iedereen meedoen met Protestival op Schiphol.

  1. Kom naar de ondersteunende manifestatie
  2. Of doe mee met de massa-actie

Waarom Schiphol? Omdat grote vervuiler Schiphol ruim baan krijgt om door te groeien en nóg meer te vervuilen, terwijl we midden in een klimaatcrisis zitten. We willen op de meest centrale plek laten zien: Schiphol, kom met een klimaatplan!

Met Protestival pakken we het podium in Schiphol Plaza: het centrum van alle vervuiling. En ook op het plein voor de Plaza is een podium met programma. Daar kan iedereen de actievoerders aanmoedigen. Ons doel is niet om reizigers te hinderen, maar om Schiphol op zijn grote vervuiling aan te spreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties