Schokkend: Donald Trump en Jean-Claude Juncker zijn beste maatjes geworden

Geen categoriejul 26 2018, 10:38
Terwijl iedereen dacht dat er niets meer te helen viel, komen Jut en Jul toch weer voor de camera om het tegendeel te bewijzen. Eerst waren de Europese Unie en de Verenigde Staten gezworen vijanden, maar uiteindelijk valt het wel mee. Tenminste, zo zien Trump en Juncker het, want als je ze samen op een foto ziet, dan valt het uiteindelijk allemaal wel mee.

We zitten weer op het goede spoor met de Europese Unie. Dit was een grote dag voor vrije en eerlijke handel!", twitterde Trump kort na zijn ontmoeting met Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

Eerder was hij nog inniger. Bij een foto van een kus van Juncker schreef hij: "De liefde is duidelijk tussen de EU, vertegenwoordigd door Juncker, en de Verenigde Staten, vertegenwoordigd door ondergetekende."

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1022267646119763970
Dit is uiteindelijk natuurlijk een stunt voor de media, maar het is en blijft een doorzichtige stunt. Niemand zit hier op te wachten en uiteindelijk gebeurt het toch. Betekent dit dat alle problemen tussen de twee continenten opgelost zijn? Nee, natuurlijk niet, maar dat maakt niet uit. Deze twee dramatische politici hebben wat ze wilden, een foto om zichzelf uit de ellende te praten waar ze zichzelf ingeluld hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten