Schokkend: Donald Trump en Jean-Claude Juncker zijn beste maatjes geworden

Schokkend: Donald Trump en Jean-Claude Juncker zijn beste maatjes geworden

Terwijl iedereen dacht dat er niets meer te helen viel, komen Jut en Jul toch weer voor de camera om het tegendeel te bewijzen. Eerst waren de Europese Unie en de Verenigde Staten gezworen vijanden, maar uiteindelijk valt het wel mee. Tenminste, zo zien Trump en Juncker het, want als je ze samen op een foto ziet, dan valt het uiteindelijk allemaal wel mee.

We zitten weer op het goede spoor met de Europese Unie. Dit was een grote dag voor vrije en eerlijke handel!", twitterde Trump kort na zijn ontmoeting met Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

Eerder was hij nog inniger. Bij een foto van een kus van Juncker schreef hij: "De liefde is duidelijk tussen de EU, vertegenwoordigd door Juncker, en de Verenigde Staten, vertegenwoordigd door ondergetekende."

Dit is uiteindelijk natuurlijk een stunt voor de media, maar het is en blijft een doorzichtige stunt. Niemand zit hier op te wachten en uiteindelijk gebeurt het toch. Betekent dit dat alle problemen tussen de twee continenten opgelost zijn? Nee, natuurlijk niet, maar dat maakt niet uit. Deze twee dramatische politici hebben wat ze wilden, een foto om zichzelf uit de ellende te praten waar ze zichzelf ingeluld hebben.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties