shutterstock 1150656719

Schokkend! Katja Schuurman trekt zich terug na pikante uitspraken over haar seksleven

Geen categorienov 03, 20:00
We sluiten alweer bijna een roerige week af met veel nieuws over en vanuit een druilerig politiek Den Haag. De zondagavond is vaak een mooie gelegenheid om alvast weer een beetje op te laden voor de nieuwe (werk)week. Dat kan bijvoorbeeld door een avond lang exotische plaatjes van Katja Schuurman te Googelen. Toch bereikte onze redactie het verontrustende nieuws dat Katja zich een tijdje terugtrekt na een aantal pikante uitspraken over haar seksleven.
En het mag best gezegd worden: we hebben liever dat Katja Schuurman ons een inkijkje in haar natuurlijke leventje geeft dan dat ze zich bemoeid met hete hangijzers zoals politiek of het milieu. Toch moeten we het voorlopig even helemaal zonder Katja stellen.
In de Vlaamse talkshow Gert Late Night deed Katja een aantal weken geleden een boekje open over haar onstuimige seksleven. Zo gaf de 44-jarige RTL-ster aan dag ze zowel met mannen als vrouwen het bed deelt en dat ze soms met wel zeven man lag te bubbelen in haar jacuzzi.
Toch heeft Katja nu spijt van haar openhartige uitspraken over haar natuurlijke privéleven:

"Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; de geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Op haar Instagram-pagina schrijft ze dan ook dat ze voorlopig even niet en-public zal verschijnen:

"Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen. Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is. Ik zit een paar weekjes in een prachtig yogaretreat, dus vanuit mij vooral even stilte."

Katja Schuurman en <a href=Theo van Gogh" width="1038" height="1038" />
Katja heeft sowieso een onstuimige week achter de rug, want ze plaatste deze week ook een mooie foto van haar met Theo van Gogh samen, een dierbare vriend van Katja die precies vijftien jaar geleden werd afgeslacht door moslimextremist Mohammed B.
We moeten het voorlopig dus even zonder Katja stellen, maar wie weet heeft onze eigen Sylvana Simons binnenkort wel iets spannends te vertellen over haar leven... Of willen we dat toch liever niet weten en kijken we liever aandachtig naar Katja?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten