Subsidieschurk Henk Krol zou nu echt moeten opstappen

Geen categorieokt 16 2014, 20:00
Wederom komen er feiten boven tafel waaruit blijkt dat Henk Krol allerlei subsidies verkwist heeft. Inpakken en wegwezen met die man.
Politiek hoeft niet saai te zijn, het kan bij tijd en wijlen zelfs best wel leuk zijn. Maar politici dienen er wél voor te waken dat 'leuk' niet overslaat in 'ronduit belachelijk.' Dit is een distinctie die 50PLUS niet kan maken. Of althans: de helft van 50PLUS. De andere helft zit immers tegenwoordig in een andere fractie. Enfin, Henk Krol blijkt dus een nog grotere subsidieboef dan reeds gedacht:

De Amsterdamse advocaat Oscar Hammerstein heeft beslag laten leggen op de twee huizen van 50Plus-voorman Henk Krol. Hammerstein treedt op namens de Stichting Vrienden van de Gaykrant. Uit de stukken die zijn ingeleverd bij de rechtbank, blijkt dat Krol subsidiegeld van het Ministerie van Onderwijs ook gebruikte voor de website van 50Plus.

Het blijft dus maar doorgaan met onthullingen rond de graaipraktijken van Henk Krol. Op Twitter werd hij zelfs al "Robin Krol" genoemd ('hij steelt van de homo's en geeft het aan de oudjes'), maar de voorman waant zich politiek onaantastbaar en weet van geen wijken. Jammer, want zo maakt hij niet alleen zichzelf en zijn politieke partij te schande - dat is mij nog om het even - maar schaadt daarmee ook in aanzienlijke mate de Nederlandse democratie in z'n geheel. Boeven als Krol hebben daarin eigenlijk geen vertegenwoordigende rol te vervullen, maar de man zelf denkt daar kennelijk anders over.
Juridisch gezien lijkt er ook gelukkig wel eindelijk wat schot in de zaak te zitten, want de Stichting Vrienden van de Gay Krant is er eindelijk in geslaagd om beslag te leggen op onroerend goed wat in eigendom is bij de heer Krol. Dan kan het Ministerie van Onderwijs in ieder geval gecompenseerd worden voor diens verkeerd uitgegeven subsidie, waardoor de belastingbetaler niet meer de dupe is van Krols geldsmijterij.
Nou ja, een beetje dan. Want we blijven uiteraard Krols salaris als Kamerlid á la €9000 per maand gewoon ophoesten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten