Sexy en sportieve Sylvie is fitter dan ooit

Sexy en sportieve Sylvie is fitter dan ooit

Het gaat prima met Sylvie Meis.

En de hele wereld mag het weten.

Kijk maar naar de foto die ze gisteren op Instagram zette:

https://www.instagram.com/p/BDvAfSgAZGS/?taken-by=1misssmeis

Heel toepasselijk schrijft Sylvie erbij: workout, #fitgirl.

Het meest opmerkelijke hieraan is natuurlijk dat het contrast met Sabia Boulahrouz enorm groot is. Die ziet er tegenwoordig weliswaar ook slank uit, maar die heeft een heel andere uitstraling: die is nog steeds aan het recoupereren van een zwaar jaar waarin haar imago en haar privéleven flink hebben geleden.

Sylvie presenteert zichzelf daarentegen als de koningin van Instagram die fit, gezond, energiek én gelukkig is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties