SGP wil meer geld voor OM

Geen categoriejul 02 2014, 8:00
Wegens Jihaddreiging
De SGP heeft bij monde van haar fractievoorzitter Kees van der Staaij laten weten meer geld te willen uittrekken voor de versterking van het Openbaar Ministerie om (terugkerende) Jihadstrijders aan te pakken.
Nu is dit vanzelfsprekend een uitstekend plan, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, maar wel veel en veel te laat. Je kunt moeite hebben met de manier waarop Wilders de dingen benoemt, maar de goede man waarschuwt al jaren hiertegen en heeft natuurlijk ook helemaal gelijk. De feiten liegen nu eenmaal niet.
In een uitstekende bijdrage in De Volkskrant, gisteren, legde Wilders nog een keer uit waarom:

"Maandag maakte de AIVD bekend dat zij serieus rekening houdt met een grote terreuraanslag in ons land. Meer dan tien jaar heeft het establishment de ogen gesloten voor het islamitische gevaar. Op 11 september 2001 joegen Al-Qaida-terroristen in New York en Washington duizenden mensen de dood in. De alarmbellen gingen af voor de hele vrije wereld. Ook voor ons. 9/11 maakte duidelijk dat elk land vroeg of laat ten prooi kon vallen aan een grote aanslag als de islam niet radicaal bestreden zou worden."

Maar het establishment deed vervolgens niets. Terwijl ook wij inmiddels ruimschoots geconfronteerd zijn geworden met de gevolgen van radicale moslims: Theo van Gogh werd vermoord, Ayaan het land uit gedreven en volksvertegenwoordiger Wilders moet al tien jaar lang 24/7 bewaakt worden. De man is al tien jaar zijn vrijheid kwijt en heeft in feite levenslang door de dreigementen van pseudo-religieuze fanaten, die een wereldkalifaat willen stichten.
Het lijkt me de hoogste tijd voor alle hens aan dek voor verzet tegen de bedreiging van onze Westerse waarden. En ja, met Kees van der Staaij ben ik van mening, dat dat best wat mag kosten. Onze vrijheid is sowieso onbetaalbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten