SHOCK! Voormalige treitervlogger en 'held' van links Ismail Ilgun blijkt tegen abortus te zijn: "Dan vermoord je een kind"

SHOCK! Voormalige treitervlogger en 'held' van links Ismail Ilgun blijkt tegen abortus te zijn: "Dan vermoord je een kind"

Zo. Meneer heeft toch meer verstand dan mensen denken.

Links Nederland neemt het al maanden -- jaren? -- op voor Ismail Ilgun, die eerst en vooral bekend werd als zogenaamde "treitervlogger." Hij was, zeg maar, een professionele hangjongere. Maar met hulp van linkse journalisten kon hij opeens een 'echte' baan krijgen in de media. Zo maakte hij onder meer vlog voor het AD.

Nou, in een behoorlijk interessant interview met het Parool doet Ilgun een uitspraak waardoor hij zich vrijwel zeker alles behalve populair maakt in die kringen. Meneer blijkt namelijk pro-life te zijn, oftewel tegen abortus.

Hij begint het verhaal door uit te leggen dat hij nog nooit een serieuze relatie gehad heeft omdat hij daar "nog niet klaar voor" is. "Zomaar met meisjes klooien is niks voor mij, ik vind dat zielig voor zo'n meid. Laatst hoorde ik van iemand dat hij een meisje in een club had gevingerd en dat ze daarna moest huilen. Die dingen gebeuren gewoon."

Volgens de journalist van het Parool is dat "een tamelijk particular verhaal." Nou, daar denkt Ismail anders over:

"Zomaar seks hebben vernietigt onze gemeenschap. Als je als man geen discipline hebt, geen stabiele basis in je leven en je doet het met een meid en ze wordt zwanger: wat dan, abortus? Dan vermoord je een kind."

Eyvallah. Zo is het precies. Maar dat je een jongen die toch eerst en vooral gepromoot wordt door links dat hoort (of eigenlijk: lees) zeggen is ronduit schokkend.

En hij was nog niet klaar. Ismail ging namelijk ook meteen even los op onverantwoordelijke mannen (of jongens) die een meisje zwakker maken om vervolgens weg te rennen:

"Er zijn zo veel alleenstaande moeders. Kijk naar de gevangenis: tachtig procent van de probleemjongeren komt uit een gebroken gezin. Dat is niet oké man."

Wut? Meneer de hangjongere, de vent die bekendstond als rebel eersteklas en juist daarom geliefd wordt door links is sociaal conservatief? Oh man!

Voor de goede orde gooit hij er ook nog even een controversiële vergelijking in als hij gevraagd wordt of seks niet gewoon "leuk" is:

"Pedofielen vinden seks met kinderen ook leuk, en dat is ook niet oké. Misschien appels met peren vergelijken, maar je snapt toch wat ik bedoel?"

Kijk, en dit is dus precies waarom het zo belangrijk is dat we a) mensen niet zomaar afschrijven en b) het gesprek wél aangaan met elkaar. Ja, ook met mensen met wie je weinig gemeen lijkt te hebben. Maar al te vaak zijn er wel degelijk raakvlakken en punten waarop je het wél eens bent met elkaar -- of in ieder geval tot een oplossing kunt komen die je allebei acceptabel vindt.

Lees meer over:
links Ismail Ilgun Hangjongeren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties