Sloeg Johnny Depp nu wel of niet Amber Heard? Verhalen spreken elkaar tegen..

Geen categoriemei 29 2016, 13:00
De scheidingssaga van Johnny Depp en Amber Heard gaat verder, nu Amber haar (aanstaand) ex-man er van beschuldigt haar mishandeld te hebben. Niet iedereen gelooft haar echter op haar blauwe plekken en blauwe ogen...
Het is duidelijk dat het verhaal van Johnny Depp en Amber Heard nog een staartje gaat krijgen, want of het terecht is dat Johnny Depp door de rechter is bevolen uit de buurt te moeten blijven Amber vanwege vermeende mishandeling, valt nog te bezien.
Verschillende bekende Hollywood-figuren springen namelijk voor Johnny in de bres, en zweren dat de vertolker van Captain Jack Sparrow uit de legendarisch geworden Pirates of the Caribbean nóóit een vrouw in haar gezicht zou meppen.
Acteur Mickey Rourke verdedigt Johnny alsof hij een kind van hem is:

Mickey Rourke zei ondertussen tegen TMZ dat Johnny geen gewelddadige man is. ''Ik vind hem een goede vent. Hij gedraagt zich altijd onopvallend en rustig en als een echte heer.''

Ook Johnny's ex-vrouw Lori Ann kan zich er helemaal niks bij voorstellen:

Maar Johnny's eerste vrouw Lori Ann meent dat hij helemaal niet in staat is om een vrouw kwaad te doen.Tijdens hun tweejarige huwelijk van 1983 tot en met 1985 heeft Depp nooit geweld gebruikt. Sterker nog, ze noemt hem een zachtaardig persoon die zelfs geen enkele keer tegen haar heeft geschreeuwd.

Tegelijkertijd doemt er echter ook een ander beeld op. Amber beschrijft Johnny als een man die tijdens hun bijna anderhalf jaar durend huwelijk constant onder invloed was van grote hoeveelheden drugs en alcohol. Johnny zou welhaast permanent high en dronken door hun huis gebanjerd hebben:

Heard heeft in een verklaring gesteld dat Johnny zelden of nooit nuchter was. Alleen tijdens filmopnames liet hij de drank en drugs staan. Dan huurde hij een personal coach in om hem bij de les te houden.

TMZ citeert uit het rapport: ,,Johnny is vaak paranoïde en zijn driftbuien maakten me erg bang. Zijn waanbeelden en agressie werden steeds sterker tijdens onze relatie."

Heard en intimi van de acteur spreken elkaar dus nogal tegen. Maar ze kunnen nu eenmaal niet allebei gelijk hebben. Dus wat wordt het? Johnny Depp als lieve en zachtaardige man, of als razende en drugsverslaafde dronkelap, wie zal het zeggen? Wil de echte Johnny Depp nu opstaan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten