Hij zag witte pootjes bij de wielen van z'n auto. Toen hij beter keek, ging z'n hart sneller kloppen

Geen categoriemei 29 2016, 11:00
Het was een gewone dag, toen een man naar z'n werk wilde gaan. Wat hij plots bij z'n auto aantrof, veranderde zijn plannen echter onmiddellijk.
Marc Farrington vermoedde niks toen hij op z'n auto afliep, en vlak voordat hij wilde instappen ineens kleine witte pootjes bij één van de wielen van z'n vehikel zag. Wat was dat? Dat mysterie was snel genoeg opgelost, want aan de onderkant stond een kleine kitten tegen één van de achterwielen aangeleund. Het arme dier wist niet waar z'n moeder was, en zocht duidelijk naar hulp:
LZpXIFY
Marc is gelukkig geen onmens en besloot direct om zich vol in te zetten voor het kleine en schattige diertje. Hij stuurde bovenstaande foto naar z'n verloofde Ann Lundeen met de vraag of ze deze kleine haarbal alsjeblieft mochten houden.

"Natuurlijk zei ik ja!"

Aldus Ann, die natuurlijk ook geen hart van steen heeft. Ze noemden het kleine diertje Axel, gezien de babypoes bij de as van een auto werd gevonden, en kreeg bij Marc en Ann een prachtig onderkomen. Kleine Axel werd meteen in de armen gesloten door de familie van geredde dieren, die reeds bestaat uit een 19-jarige kat en een 2-jarige hond. Axel voelde zich meteen op haar plaats:
5745f8ea1600002a00f9475f
De dierenarts schatte Axel op 4 weken oud toen ze binnenkwam, en het dier groeit als kool. Geholpen door haar speelvriendjes wordt ze met de dag sterker. Ann is dan ook apetrots op haar beestenboel:

"Onze 2-jarige hond (ook gered) vindt het geweldig om een maatje te hebben om mee te spelen. Ze spint als ze bij hem in de buurt is, knaagt aan hem en speelt tikkertje. Onze 19-jarige cat is niet onder de druk, maar aangezien hij twee puppies heeft grootgebracht is hij erg geduldig.. zelfs als Axel aan z'n poot knaagt of z'n eten opeet. Ze leert wel om z'n autoriteit te respecteren."

Qua gedrag? Ann en Marc vermoeden dat Axel de straat niet meer opgaat. Gezien haar verleden is dat niet zo gek, natuurlijk. Maar er is een andere reden aldus Ann:

"Volgens mij weet ze dat ze iets goeds gevonden heeft bij ons: een warm bed, genoeg eten, speelmaatjes en liefde."

En iedere ultralieve kitten, net als ieder ander ademend wezen, weet natuurlijk dat je dat moet koesteren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten