Sluwe snackdieven vinden een nieuwe manier om gratis een hele krokettenmuur te plunderen...

Sluwe snackdieven vinden een nieuwe manier om gratis een hele krokettenmuur te plunderen...

Ook kwajongens hebben wel eens trek in een vette hap, zo blijkt uit deze video.

De snackbar is niet het exclusieve domein van de good guys, zo blijkt maar weer. De cafétaria's worden ook gefrequenteerd door minder barmhartig volk, dat er niet voor terugdeinst om niet te betalen voor dat wat er verorberd wordt.

Neem nu deze radbrakers, die het voorzien hebben op een snackmuur vol met kroketten. Ze gooien slechts één keer het benodigde bedrag in, en weten dan een hele batterij snackhokjes te ontdoen van de heerlijke dampende kroketten die daar liggen te wachten op een hongerige maag die ze uiteindelijk zal interneren. Met precieze timing weten de oneerlijke klanten zo een halve snackmuur leeg te roven:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/krokettendief.mp4"][/video]

Uiteraard moedigt de Dagelijkse Standaard dit gedrag niet aan. Herken je deze grappenmakers, schroom dan ook niet om contact op te nemen met de politie. En mocht je binnenkort weer eens in de buurt zijn van een zogeheten snackmuur, houd dan een oogje in het zeil dat er geen hongerige steeldiefjes aan de gang zijn met de deurtjes...

Lees meer over:
diefstal snacks

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties