Nederlandse dierenfascisten verstoren dolfijnenshow in België

Geen categorieapr 18 2016, 16:00
Ellendige dierenactivisten laten weer eens zien dat ze mensen haten, en alles in het werk zullen zetten om te zorgen dat mensen geen plezier meer hebben.
Het moge geen wonder zijn dat de dierenlobby er beestachtige gewoonten op nahoudt; in de kern zijn het immers mensenhaters die dromen van een aarde zonder ons, de zogeheten kroon op de Schepping.
Het nieuwste doelwit van deze vervelende en zure mensen, zijn dolfijnenshows. Ineens zijn dolfijnen die trucjes kunnen, zeehonden die met een bal spelen of walvissen die rondjes zwemmen ontzettend verschrikkelijke voorbeelden van hemeltergende dierenmishandeling, en moeten die koste wat het kost uitgebannen worden.
De plaag is daarbij zelfs zo groot, dat de kansloze losers die achter het dierenterrorisme zitten het nodig vonden om van hun uitkering vervoer richting België te regelen, en aldaar zo'n dolfijnenshow lekker en figuurlijk in het water te laten vallen:

Vijf Nederlanders zijn opgepakt in Brugge nadat ze vanmiddag een dolfijnenshow hadden verstoord. Ze sprongen tijdens de voorstelling in het water en hielden spandoeken omhoog.

Ze demonstreerden tegen het dolfinarium, dat de dieren zou mishandelen. In totaal ging het om negen activisten.

Kijk zelf maar naar het werk van deze asociale activisten die kennelijk niets beters te doen hebben met hun leven:

Het goede nieuws is dat deze malloten dus zijn opgepakt, maar het slechte nieuws is dat er steeds meer van dit soort doorgeslagen plegers van eigenrichting bijkomen. Grootgebracht met kinderboeken waarin dieren kunnen praten en lopen, en allerlei menselijke eigenschappen krijgen toegedicht, zijn grote delen van de maatschappij niet meer in staat het verschil te zien tussen een mens en een dier. Het antropomorfisme heeft het wereldbeeld van tientallen van deze decadente actievoerders aangetast.
Laat de bezoekers van deze dolfijnenshow in België dus toch gewoon met rust; zij komen alleen een uitje beleven met het gezin. En laat de dolfijnen met rust; de beesten zijn maar wat blij dat ze met een bal of wat dan ook mogen spelen: pak dat niet van ze af. Iedereen die dat niet vindt, is gewoon een dierengekkie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten