SM-meesteres en DNB-medewerkster Conchita heeft meer op haar kerfstok dan gedacht

Geen categorieapr 18 2015, 14:00
Je verwacht het niet.
Het wordt steeds gekker met het verhaal van de 46-jarige oud-toezichthouder van De Nederlandsche Bank (DNB) 'Conchita'. Ze verdiende geld bij als SM-meesteres, maar dat is niet alles. Ze heeft ook meerdere woningen illegaal verhuurd aan toeristen en gebruikt als sekshuis. Kortom, ze wordt nu ook verdacht van woonfraude. Citaat uit De Telegraaf:
Ludwina D., alias Conchita van der Waal, en haar man wonen zelf in Naarden, maar exploiteren samen of apart diverse woningen in de regio Amsterdam en in Amstelveen. Zo bezit ze een appartement aan de Bethaniëndwarsstraat, gekocht van Stadsherstel.
Bij de koop heeft de vrouw een contract moeten tekenen dat het pand niet verhuurd of als seksruimte gebruikt zou worden. Volgens omwonenden is de woning echter wel degelijk als sekshuis gebruikt.
Het blad Quote onthulde eerder deze week dat Ludwina D. onder de naam 'Conchita' actief was in de SM-wereld. Ze was trouwens eerder al ontslagen omdat ze als callgirl werkte en daardoor chantabel zou zijn bij DNB. Het ontslag is niet meer dan logisch, maar je begint je wel af te vragen of DNB hun medewerkers voortaan niet wat beter kan screenen.
Want deze vrouw deed eigenlijk alles wat niet hoorde: ze was een callgirl, SM-meesteres en ze pleegde woonfraude om seks te hebben met klanten. De vraag is: als 'Conchita' al die tijd gewoon bij DNB heeft kunnen werken, dan betekent dat dat er misschien nog veel meer aan de hand is binnen de centrale bank van Nederland.
Er moet echt een betere screening komen van de medewerkers, want chantabel gedrag is niet goed. Ja, voor de mensen die haar willen chanteren, maar niet voor DNB en dus ook niet voor Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten